به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، مهندس اصغر رشنو، با بیان مطلب فوق، اظهارکرد: فعالیت بازدید و نظارت بر رستورانهای بینراهی از 25 اسفندماه به صورت ویژه آغاز شده و این مهم تا 15 فروردین نیز ادامه خواهد یافت.
ویافزود: بازدیدهای بهداشتی از همه مراکز خدماتی پیش از آغاز تعطیلات نوروز شروع شده و تا پایان آن ادامه می یابد و مهمترین اولویت مسیرهای عبور کاروان های راهیان نور و تفریحگاه هایی است که مسافران نوروزی از آنجا استفاده میکنند.
این مقام مسئول در ستاد خدمات سفر استان کرمانشاه گفت: تیم های نظارتی برای بازدید از اماکن گردشگری در نقاط مختلف استان مستقر شده اند و هم اکنون نیز در حال فعالیت و خدمت رسانی به منظور رضایت گردشگران نوروزی میباشند.
رشنو تاکید کرد: روزانه به طور میانگین بیش از 100 مورد بازرسی و نظارت از نحوه ارائه خدمات به گردشگران در سطح استان به عمل می آید.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان کرمانشاه گفت: باتوجه به همکاری و هماهنگی بین 10 کمیته ستاد اجرایی خدمات سفر استان، تمام امکانات رفاهی برای میزبانی از گردشگران نوروزی فراهم شده است.
انتهای پیام/