احیاء بناهای تاریخی، تنوع جذابیت در ایرانگردی را افزایش می دهد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: ما نیاز داریم تا در گردشگری داخلی خود تنوع بیشتری ایجاد کنیم و گزینه های بیشتری پیش روی شهروندان خود بگذاریم و در این حوزه اگر بناهای تاریخی و اماکن فرهنگی ما وارد بخش گردشگری شوند، قطعا می توانند بار زیادی از این کار را بر دوش بکشند.

اسماعیل جلیلی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء (صابتا) گفت: اقتصاد نفتی ایران با کمال تاسف هنوز نتوانسته بین حوزه ظرفیت ها و برداشت سود و ایجاد موقعیت های اقتصادی تناسبی حاصل کند و اتکا به درآمدهای نفتی باعث شده تا ما هم از شناخت ظرفیت های دیگر خود غافل باشیم و هم در مواردی به دلیل سو مدیریت این ظرفیت ها را با خطر نابودی مواجه کنیم.
نماینده مسجد سلیمان در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از مهم ترین این ظرفیت ها در حوزه گردشگری بوده است. یعنی اگر بخواهیم به روش کاملا علمی مزیت های اقتصادی جغرافیای ایران را تعریف کنیم قطع به یقین حوزه گردشگری یکی از دو یا سه مزیت اصلی ما خواهد بود.
وی با بیان اینکه «مزیت ما در این حوزه در سطح جهان هم کم نظیر و بی مانند است» ادامه داد: در مقابل ایران حتی در منطقه خاور میانه هم در حوزه گردشگری نتوانسته جایگاه مناسب و متناسبی با پتانسیل های خود به دست بیاورد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: من معتقد هستم برای ایجاد تحول در اقتصاد ایران حتما نیاز است تا بخش گردشگری به عنوان یک بخش فوق العاده مهم تکان بخورد و برای تکان خوردن اقتصاد گردشگری ما باید پیش از هر چیز گردشگری داخلی یا ایرانگردی را میان مردم خود ترویج کنیم.
جلیلی تاکید کرد: ما نیاز داریم تا در گردشگری داخلی خود تنوع بیشتری ایجاد کنیم و گزینه های بیشتری پیش روی شهروندان خود بگذاریم و در این حوزه اگر بناهای تاریخی و اماکن فرهنگی ما وارد بخش گردشگری شوند، قطعا می توانند بار زیادی از این کار را بر دوش بکشند. 
نماینده مسجد سلیمان در مجلس شورای اسلامی گفت: گستردگی خانه های تاریخی در تمام سطح کشور می تواند این امکان را پیدا کند که گردشگری داخلی و به عبارتی ایرانگردی ما به تمام مناطق و شهرستان های کشور تسری پیدا کند و همه مناطق از این مزیت سرزمینی برخوردار باشند. 

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395012814