مرز بین المللی مهران و تردد زائران محور توسعه گردشگری در ایلام است

معاون امور مجلس، حقوقي و استان‌های سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري كشور گفت:در ايام نوروز امسال علاوه برافزایش محسوس سفرهاي داخلي تعداد خروج گردشگران از كشور نيز كاهش يافت.

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام ، « اسدالله درويش اميري» در سفر به ایلام اظهار کرد: از آغاز كار دولت يازدهم، ايجاد تعامل بين ايران و ديگر دولت‌های جهان و نيز بهبود فضاي افكار عمومي بین‌المللی در خصوص ايران، ميزان تردد گردشگران خارجي به كشور افزايش يافت و توجه خاصي به سمت ايران شد.

وی بابیان اینکه محور گردشگري و شناسنامه جمهوري اسلامي ايران آثار تاريخي و فرهنگي فراوان كشور است و بيشتر گردشگران خارجي به بازديد از آثار تاريخي كشورمان علاقه‌مند هستند، افزود:با امضاي تفاهم‌نامه‌های متعدد با كشورهاي خارجي بعد از پسا برجام، ورود و خروج گردشگران در حوزه گردشگري يك بخش اساسي است كه نشان می‌دهد كه در دوران تحريم خلاء هاي زيادي در اين زمينه وجود داشته است.

وی گفت: رئيس سازمان ميراث فرهنگي ، صنایع‌دستی و توسعه گردشگري كشور در همراهي با رياست جمهوري در سفرهاي خارجي با دولت‌های مختلف ازجمله فرانسه و ايتاليا و نيز در سفر گروه‌هایی از كشورهايي مانند ايتاليا، اتريش، سوييس و آفريقاي جنوبي به كشورمان تفاهم‌نامه‌هایی با موضوع توسعه گردشگري امضا كرد.

معاون سازمان میراث فرهنگی ادامه داد: در ايام نوروز امسال علاوه برافزایش محسوس سفرهاي داخلي تعداد خروج گردشگران از كشور نيز كاهش يافت و رونق گردشگري با توجه به مهيا بودن شرايط كشور در پسابرجام و تحقق سند چشم‌انداز برنامه ششم توسعه در خصوص پنج برابر شدن گردشگران خارجي نيازمند بهره‌مندی از ظرفیت‌های جهاني است.

درويش اميري با اشاره به اینکه عمده سفرها در نوروز داخلي است و چندان موردتوجه گردشگران خارجي قرار نمی‌گیرد و جمع‌بندی‌ها نيز نشان می‌دهد كه خروج از كشور نسبت به سال‌های گذشته کاهش‌یافته است تصریح کرد: با توجه به شرايط كشورهاي منطقه ازجمله تركيه بيشتر مردم ترجيح دادند به سفرهاي خارجي نروند.

معاون امور مجلس، حقوقي و استان‌های سازمان ميراث فرهنگي گفت: سوابق جنگ تحميلي و وجود مرز بین‌المللی مهران و تردد زائران عتبات عاليات محور توسعه گردشگري استان ايلام است.

درويش اميري  افزود: استان ايلام در اين دو محور کاملاً شناخته‌شده است و اين فرصت مناسبي براي شناساندن ظرفیت‌های اين استان به ديگر مناطق كشور است.

وی بابیان اینکه با توجه به اينكه زیرساخت‌های گردشگري اين استان متأثر از دوران جنگ است بايد باهمت دولت و بخش خصوصي زیرساخت‌ها توسعه داده شوند خاطرنشان کرد: طبیعت‌گردی نيز يكي از مهم‌ترین ویژگی‌های اين استان براي توسعه گردشگري است و بايد از تمامي ظرفیت‌ها بخصوص صداوسیما براي معرفي اين بخش استفاده شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1395020825