عزیز اکبریان در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی صندوق احیاء (صابتا) گفت: یک خلا بزرگ اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی شهرهای ما این است که اساسا گستردگی و توزیع مناسبی در مکان های تفریحی در آنها به چشم نمی خورد.
نماینده کرج در مجلس شورای اسلامی افزود: احیاء و بهره برداری از بناهای تاریخی ضمن اینکه یک فعالیت اقتصادی است، باید به چشم یک اقدام فرهنگی و اجتماعی نیز دیده شود که می تواند خلا وجود مراکز تفریحی در شهرها را پر کند.
وی با بیان اینکه «در سال های قبل بی توجهی به آثار و بناهای تاریخی باعث از دست رفتن قسمت زیادی از ظرفیت این حوزه شده است»، ادامه داد: با این وجود به نظر می رسد هنوز در کشور ما گستردگی بناهای تاریخی آنقدر زیاد باشد که بتوانیم با بهره برداری و احیاء آنها مننتظر یک تحول اقتصادی و فرهنگی باشیم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن همچنین گفت: بهره برداری صحیح و منطقی از بناهای تاریخی می تواند زمینه تحولی در صنعت گردشگری را ایجاد کند و تحول صنعت گردشگری می تواند زمینه جهش در صنایع دیگری مثل ساخت و ساز و یا حمل و نقل را ایجاد کند.
وی تاکید کرد: بر این اساس می توانیم بگوییم که احیاء بناهای تاریخی هم خود منافع اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی را برای جامعه به ارمغان خواهد آورد و هم می تواند کمکی باشد به تحرک بخش های دیگر اقتصاد.
اکبریان همچنین با اشاره به گام های جدید صندوق احیاء در استان البرز برای واگذاری و احیاء برخی بناهای تاریخی این استان، گفت: ما به صورت جدی امید داریم که این تلاش ها از یک سو به ثمر برسد و از سوی دیگر بتواند در آینده فراگیرتر از این هم بشود تا هم بناهای بیشتری در استان از معرض تخریب خارج شوند و هم اشتغال زایی متناسب با آن به نفع اقتصاد منطقه باشد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: مجموعه نمایندگان استان البرز این آمادگی را دارند که در جهت تقویت حرکت مثبتی که در این زمینه آغاز شده است، هر قدمی بردارند. چرا که تقویت ظرفیت های اداری مانند صندوق احیاء کاملا در مسیر اقتصاد مقاومتی و افزایش درآمدهای غیر نفتی کشور است.
\n
انتهای پیام/