دوره ویژه عوامل اجرایی و کارکنان واحدهای پذیرایی بین راهی در مرکز آموزش علمی- کاربردی صنایع دستی قم برگزار شد.
به گزارش موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ یک دوره آموزشی ویژه عوامل اجرایی و کارکنان واحدهای پذیرایی بین راهی با حضور گسترده شرکت کنندگان درمرکز آموزش علمی- کاربردی صنایع دستی استان قم برگزار شد.
بر اساس این گزارش، مدرس این دوره، صمدی، در خصوص شناخت صنعت گردشگری، بهداشت فردی کارکنان تولید و ارائه غذا، بهداشت محیط کار، کنترل آفات و اصول تهیه و نگهداری مواد غذایی، روش سالم سازی سبزیجات، بهداشت و سلامت مواد غذایی، ایمنی محیط کار، اطفا حریق و اصول کمک های اولیه مطالبی را عنوان کردند.
انتهای پیام/