به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان؛ رضا علیزاده با اشاره به نقش فرهنگ سازی در رسیدن به توسعه پایدار در حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی اظهار داشت: فرهنگ و اشاعه آن مقدمه ای برای رسیدن به مرحله بالندگی است.
وی با بیان اینکه در فرهنگ سازی باید به معنا و لوازم تاثیرگذار آن توجه نمود، گذر از مسیر آموزش و رسانه را الزامی برای تحقق این امر خواند.
علیزاده تصریح کرد: باید شرایطی فراهم شود که از یکسو فعالیت هنرمندان و از سوی دیگر حضور مخاطبان رونق گیرد.
این مسئول خاطرنشان نمود: اطلاع رسانی فراگیر و فرهنگ سازی صحیح در حوزه صنایع دستی باعث می شود تا عموم شهروندان بیش از پیش با محیط اطرافشان آمیخته شوند و زیبایی ها را دریابند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان نقش رسانه را در اعتلای جایگاه صنایع دستی موثر خواند و افزود: اشاعه اخبار مرتبط به صنایع دستی و هنرهای سنتی از سوی رسانه ها موجب تنویر افکار عمومی و آشنایی مردم نسبت با رویدادهای این حوزه و نیز معرفی هنرمندان و آثارشان در جامعه خواهد شد.
وی با بیان اینکه تصور بخش عمده ای از جامعه نسبت به رشته های صنایع دستی کامل نیست، اذعان داشت: برای اینکه این ارتباط و آشنایی استحکام یابد باید نسبت به فرهنگ سازی و تبلیغات اثربخش اقدام نماییم.
این مسئول در پایان ضمن اشاره به غنای فرهنگی گیلان و تعدد صنایع دستی آن؛ برگزاری جشنواره و نمایشگاه های صنایع دستی را اقدامی موثر برای معرفی هرچه بهتر هنرهای سنتی استان دانست و بیان نمود: حضور فعال هنرمندان در نمایشگاه ها و نیز استقبال علاقمندان از تولیدات سنتی چرخه مثبتی در معرفی این داشته های ارزشمند ایجاد می نماید.
انتهای پیام/