دو واحد اقامتي نيمه اول امسال در شاهرود به بهره برداري مي رسد

مدير كل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان در ديدار با نماينده مردم شاهرود و ميامي در مجلس شوراي اسلامي گفت: دو واحد اقامتي نيمه نخست امسال در شهرستان شاهرود به بهره برداري مي رسد.
به گزارش روابط ‌عمومي اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگری استان سمنان، «حسين خواجه‌بيدختي» گفت: اين دو واحد اقامتي شامل يك مهمانپذير در شاهرود و يك هتل در بسطام است كه در حال حاضر هتل بسطام 80 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
وي با اشاره به ظرفيت‌هاي تاريخي و گردشگري شاهرود به خصوص شهر بسطام گفت: به دنبال ثبت مجموعه بسطام در فهرست ميراث جهاني هستيم.
بيدختي به ظرفيت قابل توجه صنايع دستي شاهرود به ويژه مناطق جنوبي اين شهرستان در زمينه توليد فرش و گليم، نيز اشاره كرد و گفت: مكان بازارچه دائمي صنايع دستي در شاهرود مشخص شده و به زودي كار تكميل و بهره برداري از اين مركز نيز آغاز مي‌شود.
وي با بيان اينكه حوزه گردشگري و ميراث فرهنگي به عنوان يكي از مولفه‌هاي اصلي توسعه استان در كنار صنعت و كشاورزي در نظر گرفته شده است، افزود:  اين امر وظيفه ما را سنگين‌تر از گذشته مي‌كند.
وي گفت: در دو سال اخير به حوزه‌هاي ميراث فرهنگي و گردشگري توجه ويژه اي شده و مديران ارشد استان و كشوري خواستار رونق گردشگري هستند.
مدير كل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان با اشاره به اينكه در حال حاضر حجم سرمايه گذاري بخش خصوصي در حوزه گردشگري استان حدود سه هزار ميليارد ريال است، افزود: اين سرمايه گذاري ها شامل برخي پروژه با پيشرفت فيزيكي بيش از 70 درصد است.
وي با تاكيد بر جذب سرمايه گذار بخش خصوصي براي سرمايه گذاري در حوزه گردشگري شهرستان شاهرود، گفت: جنگل ابر چند متقاضي دارد، كاروانسراهاي شاهرود و منطقه توران قابليت جذب سرمايه گذار را دارند و كاروانسراي مياندشت به زودي تحويل بهره بردار بخش خصوصي مي شود.
بيدختي با اشاره به اينكه استان از ظرفيت هاي بسيار خوبي در زمينه بوم گردي برخوردار است، افزود: بوم گردي بهترين الگو براي استفاده بهينه از خانه هاي تاريخي و سنتي است و مي تواند به يكي از جاذبه هاي گردشگري استان مبدل شود.
وي با بيان اينكه امسال 30 واحد، متقاضي راه اندازي واحد بوم گردي در استان هستند، گفت: از طريق صندوق كارآفريني اميد به اين افراد تسهيلات مناسب پرداخت مي شود.
نماينده مردم شاهرود و ميامي در مجلس شوراي اسلامي نيز بر توجه هر چه بيشتر به صنايع دستي شاهرود تاكيد كرد و گفت: صنايع دستي علاوه بر اشتغالزايي عامل پيشگيري از بروز آسيب هاي اجتماعي است.
سید حسن حسینی يكي از برنامه‌هاي خود را ايجاد و راه اندازي صنايع كوچك در شاهرود عنوان كرد و گفت: بايد بازارچه هاي دائمي صنايع دستي در روستاهاي شاهرود به خصوص طرود ايجاد شود.
وي با بيان اينكه گردشگران خارجي به فرهنگ و توليدات بومي علاقه دارند، گفت: رشد و توسعه بوم‌گردي مي‌تواند در جذب گردشگران خارجي به استان موثر باشد.
شهرستان شاهرود به عنوان یکی از بزرگترین شهرستان های كشور در فاصله حدود 170 كيلومتري مركز استان سمنان واقع شده است. بزرگترین پناهگاه‌های حیات وحش و مناطق حفاظت شده را در خود جای داده و با احتساب مناطق شکار ممنوع موجود به قارّۀ کوچک و سرزمین پنج اقلیم مشهور است.
شهرستان میامی نيز شرقی‌ترین شهرستان استان سمنان در مسیر تهران به مشهد است. در اين شهرستان بيش از هفت كاروانسرا قرار دارد.
 

انتهای پیام/

کد خبر 1395021917