هنرهای سنتی با برپایی نمایشگاه سالانه صنایع دستی بیشتر دیده می شوند

کارشناس ارشد رشته هنر اسلامی و مدرس هنرگفت: هرقدر نمایشگاه هایی مانند نمایشگاه سالانه صنایع دستی بیشتر اتفاق بیفتند و فارغ التحصیلان هنرهای سنتی با میراث فرهنگی تعامل بیشتری داشته باشند هنرهای سنتی روز به روز بیشتر در جامعه دیده می شود و جا می افتد.

به گزارش روابط عمومی معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ قیس ثبوتی با اشاره بر برگزاری نمایشگاه سالانه صنایع‌دستی و نقش این نمایشگاه در رساندن هنرهای سنتی کشور به جایگاه اصلی شان گفت: چنین نمایشگاه هایی هرچه بیشتر اتفاق بیفتند، روز به روز هنرهای سنتی در جامعه بیشر جا می افتد  و امکان آشنایی بیشتری میان مردم و رشته های مختلف آن فراهم می گردد.
این مدرس دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت تحصیلات آکادمیک برای توسعه هنرهای سنتی، افزود: در کنار اینکه محیط آکادمیک علاوه بر آشنایی با ابزارهای نوین، طراحی، رنگ و... آشنایی با هنرمندان بزرگ دنیا تاثیر زیادی در ارائه هرچه بهتر آثار هنری دارد، برگزاری نمایشگاه های ملی نیز میتواند در توسعه صادرات و همگامی تولید کننده، خریدار وصادر کننده  و تعامل موثر میان آنها بسیار تعیین کننده باشد.
وی افزود: حضور در نمایشگاه های ملی مانند نمایشگاه سالانه صنایع دستی، تشكيل کارگاه ها و ورک شاپ هایی برای هنرمندان سنتی مي تواند با ایجاد نگاه معاصر و متناسب با ذائقه مخاطب امروزی موجب رشد و توسعه فروش صنایع دستی شود.
این کارشناس ارشد رشته هنر اسلامی،در پایان تاثیرات هنر را در جامعه چشم گیر دانست و خاطرنشان کرد: هنر بخشی از جامعه است و تاثیر زیادی بر روح و روان مردم دارد به همین دلیل باید آن را به بهانه های مختلف در معرض دید علاقمندان و اقشار مختلف مردم قرار داد تا ارتباط میان آثار غنی صنایع دستی و مردم جامعه برقرار شود؛ و بی تردید یکی از این بهانه ها برگزاری نمایشگاه های سراسری صنایع دستی است.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 139503065