معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از آمادگی ستاد اجرایی خدمات سفر استان در آستانه تعطیلات تابستان امسال خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، جلسه کارگروه تخصصی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و ستاد اجرایی خدمات سفر استان اردبیل به ریاست معاون امور عمرانی استانداری و با حضور مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، معاون گردشگری و معاون سرمایه گذاری این اداره کل و دستگاه های عضو ستاد اجرایی خدمات سفر صبح امروز در سالن شیخ صفی استانداری اردبیل برگزار شد.

معاون گردشگری استان با اشاره به آمادگی کامل اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر برای استقبال از گردشگران در ایام تابستان، گفت: هماهنگی های لازم با بانک ها درمورد تعمیر خودپردازها و تامین اعتبار مراکز مذکور، با اداره کل غله و فرمانداری جهت هماهنگی برای تامین آرد و نظارت بر پخت نان توسط نانوایان، با شرکت نفت جهت تامین سوخت جایگاه های بنزین و CNG ونظارت بر سرویس های بهداشتی مراکز مذکور، با نمایندگان خدمات پس از فروش ایران خودرو و سایپا و امداد خودرو جهت آمادگی و امداد رسانی به خودروها و اعزام اکیپ های سیار به جاده های مواصلاتی و همچنین هماهنگی با دیگر دستگاه های عضو ستاد صورت گرفته است.

قادر تقی زاده با بیان اینکه هماهنگی های لازم جهت مشارکت دستگاه های نظارتی ستاد نسبت به بازدیدهای مشترک از کیفیت خدمات، بهداشت و نرخ اماکن اقامتی و واحدهای پذیرایی بین راهی و مجتمع های آب درمانی و صنوف مختلف به منظور رفاه حال گردشگران انجام گرفته است، افزود: نظارت های لازم توسط شرکت آب منطقه ای درمورد رفع نواقصات آب های گرم سنتی و رعایت ظرفیت و بهداشت مراکز مذکور در طول ایام تابستان طبق زمان بندی اعلامی صورت خواهد گرفت.

وی انجام هماهنگی های لازم با جامعه مراکز اقامتی، انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی، جامعه راهنمایان تور و مراکز بین راهی برای نظارت بر مراکز مذکور جهت ارائه خدمات مناسب به گردشگران را یادآور شد و اظهار داشت: همچنین مکاتبات لازم با اداره کل محیط زیست جهت آمادگی موزه تاریخ طبیعی و چاپ بروشور و معرفی مناطق حفاظت شده و طبیعت گردی انجام شده است.

معاون سرمایه گذاری و تأمین منابع این اداره کل نیز در این جلسه در مورد بررسی درخواست متقاضی سرمایه گذاری برای احداث مجتمع اقامتی تفریحی و گردشگری در منطقه نمونه گردشگری ویلادرق با مساحت 168 هکتار گفت: در این مجتمع گردشگری، تأسیساتی از جمله شهربازی سرپوشیده و روباز، فضای سبز، سالن ورزشی روباز و سرپوشیده، باغ پرندگان، باغ گل ها، مرکز تفریحی اسکی روی چمن، تله کابین، تاسیسات ورزشی، سالن های همایش و غذاخوری و بازارهای مناسب برای عرضه محصولات صنایع دستی بومی و غیر بومی در نظر گرفته شده است.

عسگر سنگی با بیان اینکه کل سرمایه گذاری برای اجرای طرح مذکور 155 میلیارد تومان برآورد شده است، اظهار داشت: موافقت اولیه پروژه مذکور در کمیته فنی سرمایه گذاری در ششم اردیبهشت ماه سال جاری صادر شده است.

در پایان جلسه معاون امور عمرانی استانداری اردبیل با اشاره به موج عظیم ورود مسافران و گردشگران در عیدفطر سال 93 و بروز برخی نارسایی‌هایی در نحوه خدمات‌رسانی مناسب به گردشگران و رفع این مشکلات با تمهیدات صورت گرفته براساس نظرسنجی و مستندات جمع آوری شده در سال 94، اظهار داشت: در تعطیلات پس از ماه مبارک با افزایش مسافران و گردشگران زمینی و هوایی مواجه خواهیم بود که مستلزم همکاری و یاری تمام دستگاه های اجرای به ویژه دستگاه های خدمات رسان به عنوان میزبانان اصلی شهر در استقبال از گردشگران است.

علی آذرنژاد آمادگی ویژه ستاد خدمات سفر شهرستان های نیر، سرعین و مشگین‌شهر را که پذیرای خیل عظیم گردشگران هستند را خواستار شد و گفت: در هیچ جای دنیا از چادر مسافرتی به عنوان اقامت در شب استفاده نمی‌شود و بیشتر ارقام آن نیز مربوط به شهرستان سرعین است که باید برنامه ریزی های لازم جهت ساماندهی آن انجام شود.

این مقام مسئول در مورد درخواست متقاضی سرمایه گذاری در منطقه نمونه گردشگری ویلادرق نیز خاطر نشان کرد: سایت پلان طرح مذکور برای بررسی بیشتر با حضور فرماندار سرعین در جلسه بعدی کارگروه مطرح شود.

همچنین در این جلسه موضوع درخواست سرمایه گذاری در مورد احداث دانه بندی مدرن ماسه در منطقه نمونه گردشگری الماس خلخال بررسی و مقرر شد این پروژه برای بررسی بیشتر به اداره کل محبط زیست استان ارجاع شده و سپس در کارگروه آمایش و محیط زیست مطرح شود.

آذرنژاد با اشاره به این که طرح مدرنیزه شدن کارگاه های شن و ماسه باید در دستور کار کارگروه صنعت و معدن قرار گیرد، بیان داشت: این موضوع در دستورکار کارگروه یاد شده قرار گیرد.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395030821