دوره کوتاه مدت ویژه واحد های پذیرایی بین راهی توسط مرکز علمی- کاربردی میراث فرهنگی، صنای دستی و گردشگری درخرم آباد برگزار شد.

  به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی علمی- کاربردی  میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ در ادامه برگزاري دوره هاي آموزشي كوتاه مدت توانمندسازي نيروهاي شاغل در بخش گردشگري،‌ دوره آموزشي كوتاه مدت براي مديران و پرسنل واحد های پذیرایی و رفاهي بين راهي سطح استان لرستان، توسط مرکز آموزش علمی- کاربردی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان برگزار گردید.
   در اين جلسه توجيهي- آموزشي، که مورخ 5/3/1395 برگزار شد، مدرس مربوطه  با بيان اهميت آموزش و كسب مهارتها و آشنائي با اصول و قواعد كسب وكار گفت:  مراكز رفاهي و واحد های پذیرایی  بين راهي  مكان هایی براي تجديد قوا و استراحتگاهي موقت براي مسافران و گردشگران هستند.
در ادامه ایشان به اولين آيتم و ويژگي مهم اين مراكز كه نماي بيروني و فضاي دروني آنهاست واینکه باید از ظاهري مناسب، شكيل و تميز برخوردار باشد و پرسنل و نيروهای  شاغل در آن نيز داراي پوششي آراسته و الگوهاي رفتاري و اخلاقي نيكو باشند یاد کرد.
از اهداف دیگر این دوره ها که مدرس مربوطه به آنها پرداختند میتوان از:
_ درک بهتر از اصول رعایت بهداشت فردی و محیط کار
_ ضرورت نگهداری صحیح مواد غذایی و تاثیر آن بر پیشگیری از بیماریها
_ مهارت های فردی و ارتباطی
_ ایمنی محل کار
_اصول تهیه و نگهداری مواد غذایی و روش های سالم سازی آنها
_ کنترل آفات
_نحوه شستشوی ظروف
_ شناخت صنعت گردشگری
مطالبی را بصورت جامع و مبسوط ارائه دادند.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395031117