به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یزد، این جشنواره با هدف تغذیه سالم و طبخ غذاهای سنتی با شیوه های خلاقانه، با حضور مسئولین این اداره کل در محل مرکز آموزش علمی ـ کاربردی میراث فرهنگی افتتاح شد.
لازم به ذکر است این جشنواره در دو روز و با حضور خانواده ها و شرکت کنندگان و همچنین تعدادی از بانوان میراث فرهنگی برگزار می شود.
گفتنی است: پس از پایان جشنواره به سه نوع از غذاهای برگزیده شده توسط داوران جشنواره جوایزی به رسم یادبود اهدا می گردد.
\n
انتهای پیام/