به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان، محسن جاوری در این آئین از منطقه فرهنگی کاشان به عنوان یکی از مناطق با سابقه کشور یاد کرد و گفت: کاشان که در فلات مرکزی ایران قرار دارد به علت وجود تمدن سیلک از قدمت بالایی برخوردار است.
محسن جاوری افزود: کاشان نه فقط به علت وجود گلستان های گل محمدی و گلابگیری و آثار تاریخی با ارزش و گرانبها بلکه به علت داشتن مفاخر، عالمان دینی، مشاهیر، ادیبان، نقاشان و صنایع دستی نیز شهره کشور و جهان است.
وی اظهار کرد: پشتوانه هنرمندان کاشانی در هنرهای سنتی و صنایع دستی از یک سوء و تجربه چندین هزار ساله حاکم در این منطقه است که ادامه یافته و به نسل حاضر نیز رسیده است و از طرفی همت خود هنرمندان کاشانی است که توانسته اند به این موفقت ها دست یابند.
جاوری همچنین صنایع دستی کاشان را ویترینی از هویت، آداب، سنت و مهارتهای هنری پیشینیان این شهر باستانی بیان کرد و گفت: سرمایه گذاری در صنایع دستی، افزون بر حفظ هنر پیشینیان باعث اشتغال زایی، رونق کسب و کار در جامعه می شود.
در این آئین 15 نفر هنرمندان کاشانی در رشته های ابریشم بافی، زری بافی، مخمل بافی و زیلو بافی موفق به کسب نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی شدند که با لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شدند.
لازم به ذکر است این مراسم با همکاری مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری کاشان برگزار گردید.
هنرمندان کاشانی همچنین موفق به دریافت 12 مهر اصالت یونسکو و 3 نشان ملی در رشته های مختلف شده اند که از چند استان کشور رتبه بالاتری دارند.
انتهای پیام/