اتحادیه هتلداران و انجمن دفاتر خدمات مسافرتی کرمانشاه در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه مشکلات و خواسته های خود را مطرح کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، جلیل بالایی در این نشست بر لزوم پیدا کردن ساز و کارهای مناسب برای افزایش تعاملات میان دفاتر خدمات مسافرتی و هتلداران استان تاکید کرد و گفت: بدون تردید همکاری میان این دو گروه می تواند زمینه ساز رونق کسب و کار آن ها شود.
وی تشکیل کنسرسیومی قدرتمند با مشارکت همه دفاتر خدمات مسافرتی استان را از دیگر ضروریات جهت بهبود شرایط گردشگری استان دانست و گفت: اگر دفاتر خدمات مسافرتی به صورت ید واحد عمل کنند قدرت تاثیرگذاری بیشتری در زمینه رقابت با آژانس های قدرتمند و برقراری پروازهای چارتر را خواهند داشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، با اشاره به ضعف مالی آزانس های خدمات مسافرتی استان، تاکید کرد: برای رقابت و بالا کشیدن خود چاره ای به جز اینکه توان هایشان را روی هم بگذارند ندارند.
 بالایی در خصوص مسئله افزایش تبلیغات گردشگری استان که خواست دفاتر و هتلداران بود، گفت: برنامه هایی برای استفاده توان شهرداری ها و ظرفیت های بخش خصوصی داریم که با کاهش قیمت ها و افزایش تیراژ بتوانیم بسته های تبلیغاتی مناسبی را در کشور توزیع نماییم.
برخورد با فعالیت های غیر مجاز در زمینه ارائه خدمات تورگردانی و اسکان غیر قانونی مسافران، دریافت تسهیلات کم بهره، عوارض شهرداری و ... از دیگر مواردی بود که از سوی نمایندگان انجمن دفاتر خدمات مسافرتی و اتحادیه هتلداران مطرح شد که با قول مساعد مدیرکل میراث فرهنگی برای پی گیری این مشکلات همراه شد.
در استان کرمانشاه 44 دفتر خدمات مسافرتی وجود دارد که 33 مورد در کرمانشاه و 11 مورد آن در شهرستان ها فعالیت دارند. همچنین در استان کرمانشاه 26 هتل 18 مهمانپذیر و دو هتل آپارتمان فعالیت می کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 139503198