مدیر کل میراث فرهنگی ایلام گفت: صنایع دستی با کمترین سرمایه گذاری قابلیت بالایی برای اشتغالزایی دارد.
به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی ، \"عبدالمالک شنبه زاده \" مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام گفت: قابلیت ایجاد صنایع سنگین، سبک و کوچک و خانگی بدلیل اینکه مستلزم سرمایه زیاد و نیروی انسانی متخصص بوده و باید زمینه استقرار آنها از صفر تا 100 وجود داشته باشد کمتر فراهم است بنابراین بهترین راه رفع معضل بیکاری و رونق اقتصادی رشد و توسعه صنایع دستی است.
شنبه زاده افزود: هشت هزار صنعتگر در این استان در زمینه تولید 33 رشته صنایع دستی فعالیت می کنند که حدود نیمی از آنها به تولید گلیم نقش برجسته اشتغال دارند.
وی یادآور شد: عمده صنایع دستی این استان دست بافته های سنتی است اما برای پاسخگویی به نیاز مشتریان در سایر بخش ها آموزش عمومی دیگر رشته های صنایع دستی از جمله قلم زنی روی فلز، سفال، نقاشی روی سفال، معرق چوب و منبت نیز در دستور کار قرار دارد.
شنبه زاده اظهار کرد: در بحث حمایتی نیز صنعتگرانی که کارت مشاغل خانگی و کارگاهی داشته باشند به شرط محرز شدن فعالیت از خدمات بیمه ای بهره مند می شوند که سال گذشته از مجموع یک هزار و 800 صنعتگر شناسایی شده، 500 نفر تحت پوشش خدمات بیمه ای قرار گرفتند.
وی بیان کرد: بازارچه دائم صنایع دستی واقع در بلوار مدرس شهر ایلام با 85 درصد پیشرفت فیزیکی آماده واگذاری به بخش خصوصی به صورت امانی است.
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام تاکید کرد: این بازارچه متشکل از 26 غرفه است که به تولید کنندگان برتر به منظور عرضه و فروش و همچنین تولید زنده صنایع دستی واگذار می شود.
استان ایلام با پیشینه زندگی روستایی و عشایری دارای صنایع دستی منحصربفردی است که بروز و کاربردی کردن آنها می تواند به رونق این صنعت و ایجاد اشتغال، افزایش درآمد و توسعه صادرات صنایع دستی کمک کند.
انتهای پیام/