رئيس انجمن هتلداران استان كرمان گفت: گسترش روز افزون آشپزخانه هاي زيرزميني غير مجاز حيات رستوران داران كرمان را به خطر انداخته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان\"سيدعلي معين زاده\" در نشست مشترك كارشناسان ميراث فرهنگي، مركز بهداشت كرمان وفعالان بخش خصوصي گردشگري استان، افزود: در حال حاضر آشپزخانه هاي زيرزميني غيرمجاز به شكل قارچ گونه در حال گسترش در سطح شهر و استان كرمان هستند كه بايد با آنها به شكل ويژه برخورد شود.

وي با اشاره به اينكه در آشپزخانه هاي زيرزميني غير مجاز نكات بهداشتي به هيچ عنوان رعايت نمي شود، بيان داشت: متاسفانه در مقابل مراكز توزيع غذا از قبيل رستورانها و آشپزخانه هاي مجاز به شدت زير ذره بين كارشناسان بهداشت هستند .

معين زاده با تشكر از عملكرد مناسب و شايسته مركز بهداشت كرمان و دامپزشكي در ايام ماه مبارك رمضان، اظهار داشت: بهتر آنست كه كارشناسان اين دو مركز نگاهي مشترك به تمام مراكز پذيرايي از جمله كافي شاپ ها، بستني فروشيها، رستورانها، تالارها و مكانهاي فروش غذا داشته باشند.

وي با بيان اينكه در حال حاضر به سبب افزايش آشپزخانه ها، رستورانهاي هتلها نيمه فعال ويا غير فعال شده اند، افزود: متاسفانه سرمايه گذاران بخش گردشگري و پذيرايي كرمان در اين خصوص دچار ضرر شده اند.



انتهای پیام/

کد خبر 1395032917