به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي در اين مراسم كه جمعي از مديران شهرستان خليل آباد از جمله فرماندار، شهردار و اعضاء شوراي اسلامي شهرستان خليل آباد نيز حضور داشتند، خانه صنايع دستي با هدف حمايت از هنرمندان صنايع دستي و توسعه رشته هاي مختلف هنرهاي سنتي و صنايع دستي در اين شهرستان افتتاح شد.
مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي در اين مراسم با اشاره به ظرفيت هاي مختلف خليل آباد در حوزه صنايع دستي و هنرهاي سنتي گفت: خانه صنايع دستي به توسعه رشته هاي مختلف صنايع دستي در اين شهرستان كمك فراواني خواهد كرد.
وي افزود: در كنار ظرفيت هاي بزرگ شهرستان خليل آباد مانند ظرفيت هاي حوزه كشاورزي بايد به ظرفيت هاي اين شهرستان در حوزه صنايع دستي و هنرهاي سنتي نيز توجه جدي شود.
زارع صفت اضافه كرد: توجه به هنرهاي سنتي و صنايع دستي و حمايت از هنرمندان صنايع دستي مي تواند به ايجاد اشتغال ودرآمد زايي كمك كند.
وي گفت: خانه صنایع دستی خلیل آباد محلی است برای توسعه صنایع دستی و ارتباط بهتر هنرمندان این رشته با کسانی که علاقه مند به فراگیری این رشته ها و مردم هستند.
زارع صفت با بیان اینکه خانه صنایع دستی آغاز راه پیشترفت صنایع دستی این شهرستان و کارگاه زنده فعالیت های هنرمندان است ؛ اضافه کرد: مردم و مدیران دولتی برای هدیه های خود از صنایع دستی شهرستان استفاده نمایند و این می تواند وسیله ای برای رونق اقتصادی شهرستان باشد.
وي خاطر نشان كرد: اقدامات بسيار مناسبي در خصوص حمايت از هنرمندان صنايع دستي توسط اين اداره كل در دست اجرا است.
يادآور مي شود مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي هم چنين بعد از افتتاح اين خانه صنايع دستي با حضور در روستاي كندر وبه همراه بخشدار، شهردار و تعدادي ديگر از مديران محلي و مسئولان اين اداره كل به بازديد از بناهاي تاريخي و بررسي ظرفيت هاي اين شهرستان در حوزه ميراث فرهنگي و گردشگري پرداخت.
انتهای پیام/