به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، جلیل بالایی در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد کرمانشاه، اظهار داشت: ضعف در معرفی آثار تاریخی و فرهنگی یکی از مشکلات استان است که می توان از ظرفیت دانشجویان به عنوان یک فرصت مناسب برای شناسایی آثار استان استفاده کرد.
وی افزود: با معرفی مناسب و درست آثار، رندگی مسالمت آمیز مردم در کنار آثار تاریخی شکل می گیرد.
مهندس بالایی توسعه گردشگری آموزشی را یکی دیگر از زمینه های همکاری دانشگاه آزاد و میراث فرهنگی عنوان کرد و گفت: همجواری با کشور عراق فرصت مناسبیست که با فراهم کردن شرایط تحصیل دانشجویان عراقی در دانشگاه آزاد کرمانشاه زمینه رونق گردشگری استان را نیز فراهم نمود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه مشارکت در باز سازی و مرمت آثار تاریخی را یکی دیگر از زمینه های مستعد برای همکاری دانشگاه و اداره کل میراث فرهنگی عنوان کرد و گفت: گروه معماری دانشگاه می تواند این فضاها را به صورت کارگاه در اختیار دانشجویان قرار دهد و پس از مرمت نیز یک فرصت مناسب برای بهره برداری اقتصادی از این فضاها ایجاد شود.
وی با تاکید بر اینکه از سرمایه گذاری دانشگاه آزاد در پروژه های گردشگری استقبال می کنیم، تصریح کرد: گردشگری به عنوان سومین صنعت پولساز دنیا فرصت بی نظیری برای سرمایه گذاران است و ما در این مسیر این آمادگی را داریم که پروژه هایی را در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه قرار دهیم.
مهندس بالایی در خاتمه تاکید کرد: برای اینکه بتوان اقدامات اساسی و عملی در این مسیر انجام شود تیم مشترکی از کارشناسان میراث فرهنگی و دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل می شود که بتوانند ضمن شناسایی فرصت های همکاری یک برنامه اجرایی برای شروع یک اقدام اساسی را تدوین نمایند.
همچنین در این نشست دکتر نوذر قنبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه، یکی از برنامه های این دانشگاه را توسعه گردشگری عنوان کرد و گفت: تولید علم و ثروت هدف مشترک دانشگاه و دانشجویان است.
وی افزود: دانشگاه آزاد زیرساخت هایی را در اختیار دارد که تحت شرایط روز باید در خدمت گردشگری قرار گیرند.
وی با تاکید بر اینکه آمادگی همکاری لازم با بخش گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان را داریم، تصریح کرد: ما چهار گروه خوابگاهی با 70 سوئیت در اختیار داریم که امکان بهره برداری از بخش هایی از آنها به عنوان تاسیسات گردشگری فراهم است.
دکتر قنبری استفاده از ظرفیت خانواده های دانشگاه آزارد کشور را یکی دیگر از پتانسیل های جذب گردشگر دانست و گفت: در حال حاضر تقاضاهای زیادی از سوی این خانواده ها برای سفر به استان کرمانشاه وجود دارد که باید با فراهم کردن امکانات لازم اقامتی زمینه حضور آن ها در استان را فراهم کرد.
رئیس دانشگاه آزاد کرمانشاه در ادامه به پتانسیل سرمایه گذاری این دانشگاه اشاره کرد و گفت: این آمادگی را داریم که در طرح های سرمایه گذاری استان در بخش گردشگری ورود کنیم.
وی گفت: همچنین ما این آمادگی را داریم که در ایام نوروز از توان دانشگاه برای اسکان مسافران نوروزی استفاده کنیم.
انجام تبلیغات مشترک، استفاده از ظرفیت دانشجویان و برگزاری همایش های بزرگ ملی از دیگر مواردی بود که دکتر قنبری به عنوان توانایی ها و زمینه های همکاری دانشگاه آزاد و اداره کل میراث فرهنگی در این نشست به آن اشاره کرد.
انتهای پیام/