به گزارش روابط عمومی صندوق احیا و بهره برداری از اماکن تاریخی، مسلم پور قاسمیان گفت: متاسفانه صنعت گردشگری کشور ما محدود به چند شهر و منطقه انگشت شمار شده و این در حالی است که ظرفیت ما برای جذب گردشگر در مناطق مختلف کشور بسیار بیش از این است.
این مقام دولتی افزود: یکی از اساسی ترین ظرفیت های گردشگری همین بناها و بافت های تاریخی شهرها هستند که ما شاهد هستیم در شهرهایی مانند کاشان و یزد به اصلی ترین مزیت گردشگری و اقتصاد این بخش تبدیل شده اند.
معاون استاندار لرستان ادامه داد: مشکل اینجاست که در بسیاری از شهرهای کشور این حوزه اقتصادی و فرهنگی نه به مدیران دولتی و نه به سرمایه گذار بخش خصوصی معرفی نشده است و حتی آگاهای لازم از وجود سازوکارهای اداری – حقوقی مانند صندوق احیاء که این مسیر را تسهیل می کنند هم وجود ندارد.
فرماندار ویژه بروجرد تاکید کرد: صندوق احیاء اگر بتواند کارویژه خود را در شهرهای کشور توضیح دهد، موجی از حضور فعالان اقتصادی بخش غیر دولتی در بناهای تاریخی ایجاد خواهد شد.
وی اضافه کرد: در واقع معرفی صندوق احیاء در شهرها، علاقمندان به سرمایه گذاری و ایجاد کسب و کار در این حوزه را از سرگردانی بیرون می کند. چرا که قسمت عمده ای از سرمایه گذاران علاقمند، به دلیل خوردن به بن بست های اداری از ادامه کار منصرف می شوند. پس ضرورت دارد که معرفی این مجموعه در شهرهای کشور با جدیت بیشتری دنبال شود.
پور قاسمیان همچنین گفت: در شهرستان بروجرد استعداد احیاء بناهای تاریخی، هم از نظر وجود بناهای مناسب، هم از نظر وجود سرمایه گذاران مشتاق و هم از حیث پتانسیل جذب گردشگر وجود دارد و اگر صندوق احیاء بتواند زمینه های فعالیت خود را در منطقه توضیح دهد، قطعا شاهد حرکتی پر شتاب در این عرصه خواهیم بود.
انتهای پیام/