رئیس شورای شهر سنندج گفت: با توجه به زمینه فعالیت و رغبتی که در شهرداری ها وجود دارد، سازمان متولی بناهای تاریخی یعنی سازمان میراث فرهنگی می تواند نگاهی ویژه به این بخش داشته باشد و شرایطی خاص را برای شهرداری ها در این حوزه فراهم کند.

به گزارش روابط عمومی صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی سید غریب سجادی گفت: شهرداری با توجه به شرح وظایف و حیطه اختیاراتی که دارند می توانند به بزرگترین بهره برداران بناهای تاریخی کشور تبدیل شوند.
این مقام مسئول افزود: هم به لحاظ وظایف عمرانی، هم وظایف فرهنگی و هم ساماندهی فضای شهری، فعال شدن شهرداری ها در حوزه مرمت و احیاء بناهای تاریخی کشور یک فرآیند مثبت است. کما اینکه با عنایت به ایجاد کاربری های جدید گردشگری در بناهای تاریخی و جذابیتی که این بناها برای شهروندان و گردشگران دارد، سرمایه گذاری در این بناها می تواند برای شهرداری ها توجیه اقتصادی هم داشته باشد.
وی ادامه داد: شهرداری های کشور هنوز به اندازه نیاز لازم و پتانسیلی که وجود دارد نتوانسته اند در حوزه احیاء بناها و بافت های تاریخی فعال باشند که بخشی از این مشکل به کمبود اعتبار بر می گردد و بخش دیگر ناشی از عدم ارتباط موثر بین دستگاه هایی مانند میراث فرهنگی با شهرداری ها می شود.
رئیس شورای شهر سسندج اضافه کرد: با توجه به زمینه فعالیت و رغبتی که در شهرداری ها وجود دارد، سازمان متولی بناهای تاریخی یعنی سازمان میراث فرهنگی می تواند نگاهی ویژه به این بخش داشته باشد و شرایطی خاص را برای شهرداری ها در این حوزه فراهم کند.
سید غریب سجادی همچنین گفت: قطعا ارتباط گرفتن و مذاکره دو طرفه با تعداد زیادی از مجموعه های شهرداری سراسر کشور برای این کار بسیار مشکل است، به همین جهت بهترین کار این است که سازمان میراث فرهنگی و سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور در سطوح بالا به توافق و تعاملی در این زمینه دست پیدا کنند تا این مهم به گام اول وارد کردن شهرداری ها به صورت گسترده به بحث احیاء بناهای تاریخی تبدیل شود.

انتهای پیام/

کد خبر 139504157