به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان، مرتضی رحمانی موحد در جریان جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری، که از 30 تیر تا 1 مرداد در رامسر برگزار شد، هدف از برگزاری این جشنواره ها را ایجاد تحرک در مسیر معرفی و توسعه غذا و سفره ایرانی برشمرد و لزوم توسعه این اقدامات فرهنگ ساز را در سراسر کشور با توجه به تنوع غذایی هر استان، با مشارکت بخش خصوصی و فعالان و توسعه دهندگان فرهنگ غذای ایرانی مورد تاکید قرار داد.
معاون گردشگری کشور از اهمیت برند سازی جهانی غذای ایرانی گفت و تصریح کرد: استان گیلان با توجه به تنوع غذایی بالای خود در تحقق این مهم نقش بسزایی را ایفا خواهد کرد و این مقوله همان هدف اصلی برگزاری جشنواره های خوراک با محوریت احیا و معرفی غذاهای بومی و محلی هر استان است.
وی ادامه داد: انتخاب شهر رشت به عنوان شهر خلاق گردشگری خوراک از سوی یونسکو، سندی بر سفره متنوع گیلان بوده و این در حالی است که بسیاری از سفرهای گردشگران به این استان با انگیزه تجربه کردن غذاهای محلی این منطقه صورت می گیرد که می بایست با برنامه ریزی بلندمدت و هماهنگ با بخش خصوصی، واحدهای اقامتی و پذیرایی و نیز با مشارکت صاحب نظران و اساتید دانشگاهی حوزه گردشگری، از این فرصت بخوبی در راستای توسعه گردشگری بهره برد.
رحمانی موحد در پایان خاطرنشان کرد: هدف از معرفی غذای ایرانی، تنها به توسعه این خوراک محدود نمی شود، چراکه با توسعه این بخش، سایر بخش ها و امکانات و زیرساخت ها نیز بصورت متوازن در مسیر رشد و توسعه قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام/