برگزاري اولين جلسه كارگروه ميراث فرهنگي استان آذربایجان غربی

اولين جلسه تحصصي كارگروه ميراث فرهنگي،‌صتايع دستي و گردشگري استان در سال جاري، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي، اولين جلسه تخصصي كارگروه ميراث فرهنگي،‌ صنايع دستي و گردشگري استان ديروز با حضور مديران دستگاههاي اجرائي عضو كارگروه،فرمانداران و نمايندگان نهادها و دستگاهاي اجرائي تعدادي از شهرهاي استان، در سالن شهيد نيكخواه استانداري برگزار شد.
بر پايه همين گزارش، اين كارگروه كه رياست آن را تقي كهوريان  معاون هماهنگي امور عمراني استانداري برعهده داشت،‌مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان ضمن قدرداني حضور اعضاء و قدرداني از رهنمودهاي علي اسلام نور رياست سابق كارگروه،‌ابراز اميدواري كرد كه با پشتيباني و مشورت اعضاء، بتوان كما في سابق گامهاي مثبتي را در جهت اهداف تعيين شده برداشت. 
جليل جباري مدیرکل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان با اشاره به مهمترين دستور كار جلسه كارگروه راجع به طرح و تصويب برنامه ششم توسعه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گفت: با توجه به ساختار تدوين برنامه ششم توسعه استان، حسب وظايف ، اين اداره كل در اكثر كميته هاي ذيل آن مشاركت و حضور دارد و  طرح نهائي حاضر ماحصل تلاش فكري كارشناسان و صاحبنظران خبره و برآينده جلسات متعدد فني و كميته هاي تخصصي متعدد است.
مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان در ادامه عنوان كرد: سازمان ميراث فرهنگي كشور  با توجه به آسيب هائي كه در سنوات گذشته متوجه حوزه تخصصي و گسترده آن شده ،جزء معدود سازمانهائي بوده كه در طرح پيش نويس برنامه ششم توسعه ورود پيدا كرد و به تبع آن ما نيز در استان، طرح حاضر را با توجه به مزيت ها و قابليتهاي آن تدوين كرده ايم.
در ادامه اين نشست،‌محمد فتحي معاون ميراث فرهنگي اداره كل با تشريح كليات طرح برنامه توسعه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گفت: يكي از مهمترين ويژگيهاي طرح مزبور اين است كه مطالعه، پژوهش و امكان سنجي تحقق مولفه هاي متعدد آن بر اساس داده هاي واقعي و شاخص هاي موجود است و از ايده هاي آرمانگرايانه به دور است.
تقي كهوريان معاون هماهنگي امور عمراني استانداري و رئيس كارگروه ميراث فرهنگي ،‌صنايع دستي و گردشگري استان، با بيان اهميت حوزه هاي سه گانه اين كارگروه اظهار كرد: صنعت گردشگري، مواريث فرهنگي و صنايع بومي – محلي جزء ظرفيت هاي مهم استان محسوب مي شوند اما متاسفانه بين اين ظرفيت بزرگ و عملكرد ما، شكاف وجود دارد.
وي تاكيد كرد كه اهتمام و پشتكار در جهت تحقق اهداف اين كارگروه ، نتایج اررزشمندي را به بار خواهد آورد و در اشتغالزائي براي جوانان، افزايش درآمد عمومي و توسعه استان نقش اساسي را ايفا مي كند و يكي از شاخص هاي اصلي تحقق اقتصاد مقاومتي در استان، توسعه صنعت توريسم و بها دادن به صنايع بومي استان و كارآفريني در اين حوزه است.
در اين جلسه پس از بررسي هاي چند جانبه طرح برنامه ششم توسعه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، مقرر شد تا نظرات اصلاحي و پيشنهادي جهت تصويب نهائي به دبيرخانه كارگروه واصل گردد.
همچنين در اين كارگروه، طرح جامع منطقه نمونه گردشگري فيرورق و نحوه مديريت آثار ثبت شده ميراث طبيعي مورد بررسي قرار گرفت و مقرر شد تا كميته هاي فني ويژه  براي بررسي و تصويب نهائي آن تشكيل شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1395051026