به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان، معاون گردشگری زنجان گفت: با توجه به استقبال بی نظیر و تعداد زیاد ثبت نام کنندگان زنجانی جهت شرکت در یازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی مسابقه مقدماتی و انتخابی برگزیدگان راهیابی به بخش نهایی برگزار میشود.
علی اکبر شرفی با بیان اینکه: روز گذشته دو مرحله از این مسابقه برگزار شد، افزود؛ امروز هم دو مرحله از این مسابقه برگزار می شود و پس از بررسی و ارزیابی آشهای ارائه شده \"ده نفر برگزیده\" به یازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی راه خواهند یافت.
شرفی خاطر نشان کرد: هیئت داوران مسابقه مقدماتی جشنواره ، محمدولی مفیدی (مدیرمسئول مجله هنر آشپزی) - فاطمه شیرازیان (مدرس آشپزی) و نسرین بیاباننورد (مربی آشپزی) می باشند.
وی اظهار داشت: مهمترین آیتمهای داوری در آشهای ارائه شده را : طعم و مزه - بهداشت - تزئین- ارزش غذایی - اصالت و ... عنوان کرد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان متذکر شد: تا کنون ده نوع آش توسط آشپزهای زنجانی در این مرحله ارائه شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: سال گذشته تعداد 70 گروه از استان زنجان جهت شرکت در جشنواره ملی آش ثبت نام کرده بودند.
انتهای پیام/