بخش خصوصی و میراث فرهنگی ایلام در جشنواره سفره ایرانی ، فرهنگ گردشگری حضوری فعال داشتند.

به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی ، \"عبدالمالک شنبه زاده\" مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام گفت : جشنواره ملی منطقه ای \" سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با حضور استانهای منطقه سه شامل ایلام، کرمانشاه، کردستان وهمدان در محل دائمی نمایشگاههای استان کرمانشاه برگزار شد.

وی افزود : این جشنواره با هدف فراهم آوردن بستری مناسب جهت بهره‌مندی از پتانسیل خوراک و غذاهای بومی مناطق مختلف کشور و ارتقاء سطح خدمات در حوزه گردشگری برگزار گردیده و استان ایلام با همکاری بخش خصوصی و تاسیسات گردشگری فعال در کنار سایر استان‌ها به معرفی و نمایش ظرفیت‌های تاریخی و طبیعی و سوغات و صنایع دستی این استان پرداخت .


شنبه زاده اظهار داشت : در جشنواره ملی – منطقه ای سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری استان ایلام  با 8 غرفه در فضای جشنواره به معرفی سوغات و صنایع دستی، غذاهای محلی و سنتی ، دمنوش، دسرها و سایر محصولات استان ایلام پرداخت .

مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری ایلام از کسب مقام برتر جشنواره توسط بخش خصوصی اظهار خوشحالی کرد و از برگزیدگان برتر این جشنواره خانم بتول نقدی با کسب دو مقام برتر سفره خانه سنتی پدیده و سرآشپز برتر و همچنین هتل سعید شهرستان دهلران  با کسب مقام برتر در بخش هتل رستوران تقدیر کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1395060620