به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، بهمن نامور مطلق روز پنجشنبه در دیدار با فعالان عرصه صنایع دستی شهرستان بشرویه افزود: صنایع دستی میراث پدران ماست که برخی رشته های آن در حال منسوخ شدن است.
وی ادامه داد: همه در احیا و حفظ صنایع دستی مسئول هستیم، در صورتی که صنایع دستی و هنرهای سنتی که از فرهنگ اصیل و غنی برخوردار است از بین بروند آینده نگران کننده ای پیش روی فرهنگ و همچنین اقتصاد ما خواهد بود.
وی اضافه کرد: در جهان رقابتی امروز با توجه به مشکلات اقتصادی موجود اگر نتوانیم با تکیه به داشته های داخلی از کمترین امکانات بهترین بهره وری را داشته باشیم باید منتظر به فراموشی سپرده شدن صنایع دستی باشیم.
نامور مطلق تاکید کرد: باید تلاش شود با گفتمان سازی بستر مناسب برای ایجاد بازار مصرف صنایع دستی، تجاری سازی و صادرات رشته های مختلف صنایع دستی فراهم شود.
وی اظهار کرد: با توجه به خشکسالی های در کشور می توان گفت، بهترین صنایع جایگزین تکمیلی برای شکوفایی اقتصادی و جبران خسارت های مالی ناشی از خشکسالی، مقوله صنایع دستی است.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی یادآور شد: فعالان عرصه صنایع دستی می توانند با مدیریتی صحیح و بهره گیری از ایده ها و طرح های جدید و بررسی و کار بیشتر روی مواد اولیه، توجه مصرف کنندگان را از سوی کالاهای خارجی به تولید صنایع دستی داخل کشور جلب کنند.
نامور مطلق شهرستان بشرویه را یکی از قطب های صنایع دستی خراسان جنوبی و حتی منطقه دانست و افزود: مردم محلی هر منطقه باید خود در راستای حفظ صنایع دستی و اشاعه فرهنگ مصرف آن در جامعه تلاش کنند.
وی با اشاره به صنعت فراموش شده برک بافی که در قدیم در بشرویه رواج داشته است اظهار کرد: صنایع دستی کاربردی نظیر برک بافی باید به خوبی حمایت شود تا دو باره رواج پیدا کنند.
انتهای پیام/