بستر‌های توسعه تجارت الکترونیک صنایع‌دستی مهیا شده است

معاون وزیر ارتباطات و فناوری، ضمن بازدید از بیست‌وهفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی، از مهیا بودن بستر‌های توسعه تجارت الکترونیک صنایع‌دستی در ایران خبر داد.  

بهگزارش میراث آریا، مرتضی براری، امروز 29 بهمن، در گفتوگو با خبرنگار ستاد خبری بیستوهفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی، با اشاره به صنایعدستی به‌عنوان یکی از ابزارهای تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: «اقتصاد مقاومتی به‌معنی استفاده حداکثری از ظرفیتها و فرصتهای کشور و به‌تعبیری خلق ثروت از مزیتهای کشور است و صنایع‌‌دستی، با توجه به ظرفیتهای بسیار ارزشمند آن، جزو مزیتهای کشور محسوب میشود.»

براری با تشریح این ظرفیتها افزود: «صنایعدستی ایران توان آن را دارد که ردههای سوم یا حتی دوم جهانی را کسب کند. ظرفیت تولید صنایعدستی در کشور سالانه 10هزارمیلیارد تومان است.»

معاون وزیر ارتباطات و فناوری با اشاره به ضرورت توسعه تجارت الکترونیک در حوزه صنایعدستی گفت: «در حوزه ICT، زیرساختهای لازم فراهم شده و فضا برای فروش صنایعدستی به‌وجود شده است.»

او در ادامه افزود: «در سال 2015، 6 درصد از کل حجم خرده‌فروشی به‌صورت الکترونیک  صورت گرفته و حجم این معاملات به‌صورت تصاعدی رو به افزایش است. همچنین 25درصد از معاملات الکترونیک از طریق تبلت و گوشیهای همراه انجام میشود.»

براری درباره‌‌ امکان توسعه تجارت الکترونیک در ایران گفت: «از ابتدای دولت دهم میزان کابران اینترنت از 3.5 نفر در طول سه سال به 34میلیون نفر رسیده است؛ بنابراین شاهد رشدی 10برابری بودهایم. صاحبان کسبوکارها از این ظرفیت استفاده کردهاند و وزارت ارتباطات و فناوری در تلاش است با همکاری مسئولان حوزه صنایعدستی فروش بینالملل و شبکه فروش صنایعدستی را ارتقا دهد.»

او با اعلام میزان فروش صنایعدستی گفت: «درحال‌حاضر، بازار صنایع‌دستی 1300میلیارد تومان  است و این امکان وجود دارد که به 8برابر یعنی معادل 10هزارمیلیارد تومان برسد. درواقع، ما در پی  شکل دادن اکوسیستمهای جدید برای کسبوکارها در این بازار هستیم. این اکوسیستم، علاوه‌بر تحقق اقتصاد مقاومتی، میتواند باعث ارتقای جایگاه صنایعدستی ایران به رتبههای دوم و سوم جهانی شود.»

نمایشگاه ملی صنایعدستی (عیدانه) با حضور 31 استان کشور، تا 1 اسفند، از ساعت 10 تا 18، در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران درحال برگزاری است.

انتهای پیام/

کد خبر 1395112914