بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسانجنوبی، محمد فولادی رئیس اداره میراثفرهنگی بیرجند با اعلام این خبر گفت: «طی این جلسه، پس از بررسی کارشناسی وضعیت قیمت مواد اولیه خوراکی، گوشتی و... و همچنین مقایسه نرخ هتلهای سهستاره استانهای همجوار و آنالیز غذاهای قابل ارائه به مسافران و مشتریان، نرخ پیشنهادی اغذیه و اشربه هتلهای شهرستان اصلاح شد.»
فولادی افزود: «مصوبات این جلسه، طی هفته جاری برای بررسی و تأیید نهایی به ادارهکل میراثفرهنگی استان خراسان جنوبی ارسال خواهد شد.»
\n
\n
انتهای پیام/