بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان هرمزگان، فائقه اتابک معاون گردشگری این ادارهکل امروز یکشنبه 31 اردیبهشت با اعلام این خبر افزود: «این جشنواره با هدف فرهنگسازی، توجه بیشتر به غذا بهعنوان مقولهای مهم در صنعت گردشگری و نمایش و عرضه غذاهای بومی و سنتی توسط ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری و با حمایت شرکت ملی گاز بندرعباس به نفع کودکان سرطانی برگزار میشود.»
او با اشاره به اینکه غذاهای سنتی میتواند در جذب گردشگران موثر باشد، افزود: «مردم هرمزگان در طبخ غذا دارای هنر و روش خاصی هستند که این موضوع میتواند به جذب گردشگر و توسعه گردشگری در این استان کمک کند.»
اولین جشنواره آموزشی آشپزی چهارم خرداد در سالن فجر شرکت ملی گاز بندرعباس برگزار میشود.
انتهای پیام/