رستوران سنتی در ساختمان قدیمی نُه‌پله ارومیه افتتاح شد

در مراسمی که با برنامه‌های فرهنگی و اجرای موسیقی فولکلور به‌مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر همراه بود، یک رستوران سنتی به‌نام «یخچال» در محل بنای قدیمی دوقوزپله ارومیه افتتاح شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان‌غربی، امروز 4 خرداد 96، در محل بنای تاریخی یخچال دوقوزپله ارومیه، واگذاری این مکان به بخش خصوصی و بهره‌برداری از آن به‌عنوان رستوران سنتی به‌شکل رسمی آغاز شد.

جلیل جباری، مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان‌غربی، در این باره گفت: «واگذاری اماکن تاریخی به بهره‌برداران خصوصی، ضمن اینکه بستری برای رونق گرفتن کسب‌وکار و ایجاد تولید و اشتغال در جامعه فراهم می‌کند، یکی از راه‌های حفظ و نگه‌داری این ابنیه ارزشمند نیز هست.»

او تصریح کرد: «با توجه به تعدد اماکن تاریخی در سطح استان، آماده‌ایم تا برخی از این ابنیه را طبق ضوابط و شرایط موجود، برای بهره‌برداری به بخش خصوص واگذار کنیم.»

جباری ادامه داد: «یکی از شرایط مهم بهره‌برداری از اماکن تاریخی این است که هیچ‌گونه آسیبی به بنای تاریخی وارد نشود، مضاف‌اینکه نوع کاربری نیز با شأن تاریخی و فرهنگی آن سازگار باشد.»

او تأکید کرد: «این بنا یکی از بناهای ارزشمند و تاریخی ارومیه محسوب می‌شود، بنابراین به بهره‌بردار توصیه شده است تا برای پخت‌و‌پز و تهیه غذا از فضایی خارج از بنا بهره بگیرد تا هیچ آسیبی بنا را تهدید نکند.»

نادر قاضی‌پور، نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، نیز در این مراسم با ذکر خاطراتی از دوران دفاع‌مقدس، یاد و خاطره حماسه‌سازان سوم خرداد، سالروز فتح خرمشهر، را گرامی داشت.

انتهای پیام/

کد خبر 139603048