کارگاه آموزش نگه‌داری مواد غذایی در واحدهای پذیرایی کرمانشاه برگزار شد

کارگاه آموزش نحوه نگه‌داری و تأمین مواد غذایی در هتل‌ها، سفره‌خانه‌های سنتی و واحد‌های پذیرایی بین‌راهی استان کرمانشاه برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کرمانشاه، این نشست شامگاه روز یکشنبه 21 خرداد 96، با میزبانی هتل پارسیان کرمانشاه و با حضور معاون گردشگری استان، نماینده سازمان دامپزشکی و نماینده اداره بهداشت برگزار شد.

علیرضا مرادی‌بیستونی، معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کرمانشاه، هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را ارتقای سلامت گردشگران و آشنایی هر چه بیشتر هتلداران، سفره‌خانه‌های سنتی و دارندگان واحد‌های پذیرایی بین‌راهی عنوان کرد و گفت: «در این کارگاه سعی شده که این مجموعه‌ها بیشتر با نحوه صحیح تأمین و نگه‌داری گوشت موردنیاز خود آشنا شوند؛ همچنین زمینه تعاملات بیشتر آن‌ها با دستگاه‌های نظارتی ازجمله دامپزشکی و بهداشت فراهم شود.»

او افزود: «تضمین سلامت گردشگران ازجمله اولویت‌های اساسی گردشگری استان است و سعی ما بر این است که با برگزاری این‌گونه دوره‌های آموزشی، در واحدهای پذیرایی استان، که با بحث گردشگری در تماس مستقیم‌اند، شرایط مطلوبی فراهم کنیم.»

کارشناسان اداره دامپزشکی و بهداشت در این کلاس آموزشی به مبحث مقابله با تب کریمه‌کنگو، که از طریق دام و فراورده‌های گوشتی قابل‌انتقال است، پرداختند و شرایط مناسب نگه‌داری گوشت تازه را در واحدهای پذیرایی برای نمایندگان هتل‌ها، رستوران‌های سنتی و واحدهای پذیرایی بین‌راهی استان تشریح کردند.

همچنین در این کارگاه آموزشی، نمایندگان هتلداران، ضمن مطرح کردن مشکلات خود، خواستار شفافیت و بهبود سیاست‌گذاری‌های مصرف و تأمین گوشت تازه، افزایش دوره‌های آموزشی، معرفی محل‌های مناسب تأمین گوشت و حضور ناظران آشنا به ضوابط هتلداری شدند.

افزایش تعاملات مرکز بهداشت با مجموعه‌های گردشگری و استفاده بازرسان این ارگان از تکنولوژی‌های روز دنیا در بحث آلودگی‌سنجی و... از دیگر مواردی بود که در این نشست دوساعته مطرح شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1396032348