برگزاری جشنواره تابستانه «غذای شب‌های کوير» در استان یزد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری یزد از برگزاری جشنواره تابستانه «غذای شب‌های کویر» در این استان خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری یزد، فاطمه دانش‌یزدی مدیرکل میراث‌فرهنگی این استان امروز دوشنبه 29 خرداد در این‌باره گفت: «جشنواره تابستانه غذای شب‌های کویر با همت مرکز علمی و کاربردی میراث‌فرهنگی استان و با مشارکت این اداره‌کل یازدهم تا چهاردهم تیر سال جاری در محل سابق رستوران تهرانی یزد برگزار می‌شود.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان یزد هدف برگزاری این جشنواره را شناسایی و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی یزد و ایجاد ظرفیتی مناسب برای توسعه گردشگری، هتل‌داری و تشریفات در استان عنوان کرد و افزود: «از آنجایی که استان یزد به‌لحاظ تنوع غذایی و نوشیدنی‌ها جزو استان‌های غنی به‌‌شمار می‌رود، از این‌رو این جشنواره سعی دارد این فرهنگ غذایی را به نسل‌های جوان معرفی کند.»

این مقام مسئول تصریح کرد: «طعم، تزئین و سفره‌آرایی، فرایند تهیه و مواد تشکیل‌دهنده از معیارهای انتخاب آشپز نمونه در این جشنواره خواهد بود.»

دانش‌یزدی جایگزینی غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی را که در سال‌های اخیر با تغییر سبک زندگی، نوع غذای مردم نیز دستخوش تغییرات اساسی شده، از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره دانست.

این جشنواره سال گذشته در ماه رمضان و تحت عنوان جشنواره ضیافت نور در مرکز علمی و کاربردی میراث‌فرهنگی استان برگزار شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1396032921