تنوع قومی در گلستان باعث تنوع غذایی در این استان شده است

دبیر ملی جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری»، در حاشیه برگزاری این جشنواره (منطقه یک شامل استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و قزوین) در دانشگاه آزاد گرگان، مرکز استان گلستان، گفت: «تنوع قومی در گلستان باعث به‌وجود آمدن تنوع غذایی بسیار زیادی در این استان شده است.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گلستان، محسن رنجبر، دبیر‌ ملی جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری»، جمعه 13 مرداد 96، از استان گلستان به‌عنوان رنگین‌کمان اقوام ایران‌زمین یاد کرد.

او ضمن تشکر از برگزار‌کنندگان این جشنواره افزود: «به‌طور کلی به‌دلیل نزدیک بودن استان‌های نوار شمالی کشور به دریا و کوهستان شاهد غذاهای متنوع با پایه دریایی و گیاهی و محصولات کشاورزی بسیار متنوع در این منطقه هستیم.»

دبیر ملی جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» افزود: «این امر باعث شده همیشه در جشنواره‌هایی که با حضور چهار استان منطقه یک کشور برگزار می‌شوند شاهد تنوع غذایی با کیفیت بسیار بالا باشیم.»

رنجبر، با ابراز امیدواری به اینکه غذاهای سنتی به منوی غذایی وارد شوند، تصریح کرد: «هر منطقه با غذاهایش شناخته می‌شود و گردشگران از یک سفر با خاطره‌هایی که از مناطق و غذاهای آن استان دارند یاد می‌کنند.»

انتهای پیام/

کد خبر 1396051424