برترین‌های جشنواره غذا در همدان معرفی شدند

دومین جشنواره منطقه سه «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری»، که با حضور چهار استان همدان، کردستان، کرمانشاه و ایلام به‌میزبانی همدان برگزار شده بود، عصر جمعه 21 مرداد 96، با معرفی برترین‌های هر بخش به کار خود پایان داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از خبرگزاری فارس، این جشنواره پس از سه روز برگزاری در همدان به‌ کار خود پایان داد و برندگان بخش‌های مختلف، پس از قرائت بیانیه، از سوی داوران ملی معرفی شدند.

سفره‌خانه سنتی پدیده به‌مدیریت خانم نقدی از استان ایلام، هتل شادی به‌مدیریت آقای حمیدی از کردستان، سیاه‌چادر عشایری به‌مدیریت فهیمه صالحی از کرمانشاه، هتل الماس به‌مدیریت آقای ابوالقاسمی و هتل پارسیان به‌مدیریت اشکان لطفی از همدان مراکز برتر عرضه غذا معرفی شدند.

در بین سرآشپزان برتر خانم مؤمنی، خانم مریم مبارکی و بتول نقدی هر سه از استان ایلام به رتبه‌های اول تا سوم دست یافتند.

همچنین معصومه کلی، فاطمه خلج و مهدی شیرمستی رتبه‌های اول تا سوم سرآشپز برتر از استان کرمانشاه را به خود اختصاص دادند.

افسانه قنبریان و رضا نباتی نیز از همدان به دو عنوان برتر در این بخش دست یافتند و مهناز امجدیان و رضا اسعدی مقدم هر دو از کرمانشاه به‌عنوان سرآشپزان برتر تقدیر شدند.

انتهای پیام/

کد خبر 1396052122