بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان، رضا علیزاده مدیرکل میراثفرهنگی این استان، دوشنبه 27 شهریور 96 در نشست با مدیران واحدهای پذیرایی استان، این واحدها را حائز درجه ممتاز خواند و افزود: «در جریان بازرسی و نظارت، این اماکن تاکنون کارنامه درخشانی دریافت کردهاند.»
او با قدردانی از واحدهای پذیرایی در تأمین خدمات موردنیاز گردشگران بهویژه در نوروز و تابستان بهعنوان روزهای اوج سفر گفت: «قرار گرفتن وظایف انسانی و اخلاقی در کنار مسئولیتهای حرفهای واحدهای پذیرایی، نقش حساسی در صنعت گردشگری کشور ایجاد کرده که این مهم چشمانداز گردشگری گیلان را توسعه میبخشد.»
علیزاده غذا را بخشی از فرایند گردشگری و لازمه توسعه آن دانست که از طریق جلب رضایت مشتری و گردشگر تضمینکننده بازگشت دوباره آن به مقصد خواهد بود.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان توجه به نرخنامهها را یک ضرورت خواند و افزود: «طبخ خوراک محلی بهعنوان سند هویتی گیلان باید در اولویت قرار گیرد تا موجبات گسترش فرهنگ غذای استان را به سراسر کشور فراهم آورد.»
علیزاده همچنین در ادامه با اعضای جامعه هتلداران و مهمانپذیرداران گیلان نیز دیدار کرد و پیرامون رفع موانع موجود در مسیر فعالیت صاحبان این نوع از تأسیسات اقامتی گفتوگو کرد.
برخورد با تابلوبهدستها، حل مشکلات بانکی برای سرمایهگذاران بخش گردشگری و ایجاد امنیت برای گردشگران و صیانت از حقوق شهروندای از تأکیدات مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان در این نشست بود.
انتهای پیام/