سومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی آب‌های تهران در سعدآباد برگزار شد

سومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی آب‌های تهران با عنوان کلی «اگر آب‌ها را در تهران جاری کنیم...؟» با تمرکز بر رود و دره دربند با حضور صاحب‌نظران و استادان معماری و شهرسازی در تالار خلیج فارس مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد، این نشست امروز چهارشنبه 3 آبان 96 با طرح موضوع کارگاه مسابقه رود-دره دربند توسط بابک اسلامی مدیر این برنامه آغاز شد و با بیان دیدگاه‌های داوران مسابقه کارگاهی «دربند، شمیران: آب/ رود دره/ ما مردمان (اگر آب ها را در تهران جاری کنیم)» ادامه یافت.»

اشاره به تلاش برای ارتباط با طبیعت با تمامی حواس از جمله حس بویایی و شنوایی، توجه به آب و زیبایی‌شناسی و ادراک آن و عدم بی‌مهری و آلوده کردن آب، توجه به زباله و سیاست به عنوان عناصر گریزناپذیری که همواره در حیات و شکل‌گیری جریان‌های آب موثر هستند، یادآوری این نکته  که با افزایش دسترسی به ظرفیت تکنولوژی انسان‌ها جسارت دور شدن از ظرفیت‌های طبیعی پیدا کرده  و با تخریب ظرفیت‌های طبیعی در شهرها اقدام به ساخت اشکال مصنوعی دست‌ساز خود کرده‌اند، استفاده از سیستم‌های بازیافت آب در مقیاس‌های وسیع شهری و کشوری، ارتقای مشارکت‌های مردمی، تلاش برای ایجاد ضمانت‌های اجرایی طرح‌های منتخب و پشتیبانی از آنها و بیان و بررسی برخی از طرح‌های موفق و ناموفق در مقوله طبیعت شهر تهران از مواردی است که در این جلسه از سوی استادان حاضر مطرح شد. 

گردهمایی اولین مسابقه کارگاهی «دربند، شمیران: آب/ رود دره/ ما مردمان (اگر آب ها را در تهران جاری کنیم)»با معرفی و بررسی کتاب توسط شرکت عمران و بهسازی شهری ایران ادامه یافت.

استادان و کارشناسان حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، محیط زیست، آب و فاضلاب، فنی مهندسی و ... نیز به بیان دیدگاه‌های خود و بحث در مورد موضوع مطرح شده برای دست‌یابی به نتیجه‌های کاربردی‌تر پرداختند.

مسابقه کارگاهی «دربند، شمیران: آب/ رود دره/ ما مردمان (اگر آب ها را در تهران جاری کنیم)» با دو موضوع زیست بوم و طراحی محیطی و زندگی شهری و طبیعت‌گردی از سوم آبان ماه تا 18 آذر امسال به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت و آخرین مهلت ثبت‌نام در این مسابقه تا پایان وقت اداری روز شنبه 6 آبان ماه 1396 است، به طرح برگزیده مبلغ 8میلیون تومان اهدا خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد به نشانی http://sadmu.ir/detail/5467  مراجعه کنند.

انتهای پیام/

کد خبر 1396080311