بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان رضوی، محمود باعقیده مدیر میراثفرهنگی امروز شنبه 20 آبان با اعلام این خبر اظهار کرد: «این گردشگران که از کشورهای سوئیس و فرانسه بودند در بازدید از شهر نشتیفان از نزدیک با مزارع کشت گندم، نحوه آسیابکردن، نحوه ساخت تنور و در نهایت با نحوه پخت نان سنتی آشنا شدند.»
خانم هوبرت یکی از گردشگران فرانسوی نیز در حاشیه این بازدید گفت: «برای اولین بار است که در طول زندگیام مراحل کامل پخت نان از ابتدا تا انتها را میبینم وبسیار هیجانزده هستم.»
او افزود: «برنامهریزی میکنیم که در سال بعد هنگام درو کردن و جمعکردن گندم نیز از خواف بازدید کنیم.»
انتهای پیام/