آشنایی گردشگران اروپایی با نحوه پخت نان سنتی در خواف

مدیر میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی وگردشگری شهرستان خواف گفت: «گردشگران اروپایی در سفر به شهرستان خواف ضمن بازدید از جاذبه‌های تاریخی از نزدیک با نحوه پخت نان سنتی آشنا شدند.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان رضوی، محمود باعقیده مدیر میراث‌فرهنگی امروز شنبه 20 آبان با اعلام این خبر اظهار کرد: «این گردشگران که از کشورهای سوئیس و فرانسه بودند در بازدید از شهر نشتیفان از نزدیک با مزارع کشت گندم، نحوه آسیاب‌کردن، نحوه ساخت تنور و در نهایت با نحوه پخت نان سنتی آشنا شدند.»

خانم هوبرت یکی از گردشگران فرانسوی نیز در حاشیه این بازدید گفت: «برای اولین بار است که در طول زندگی‌ام مراحل کامل پخت نان از ابتدا تا انتها را می‌بینم وبسیار هیجان‌زده هستم.»

او افزود: «برنامه‌ریزی می‌کنیم که در سال بعد هنگام درو کردن و جمع‌کردن گندم نیز از خواف بازدید کنیم.»

انتهای پیام/

کد خبر 1396082028