دومین دوره آموزشی توانمندسازی سمن‌های میراث‌فرهنگی 6 استان برگزار شد

دومین دوره آموزشی توانمندسازی سمن‌های حوزه میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شش استان کشور در اراک آغازبه‌کار کرد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی، سیدمحمد حسینی مدیرکل میراث‌فرهنگی این استان روز گذشته 13 آذر 96 در مراسم آغاز به کار این دوره آموزشی دو روز در محل هتل آفتاب اراک، گفت: «اگر توانایی تربیت و آموزش انسان‌های خلاق، مدیر و مدبر را داشته باشیم می‌توان به توسعه چشم دوخت. مدیر یا تصمیم‌گیر آموزش‌دیده نه تنها منابع مالی و فرصت‌های شغلی جدید ایجاد می‌کند بلکه توسعه زیربنایی را برای کشور پیش می‌آورد، در این مسیر آموزشی، بهره‌وری به وجود می‌آید و خردورزی فردی به رفاه عمومی ختم می‌شود.»

حسینی افزود: «در سال‌های گذشته کشوری مانند مالزی توانست با آموزش عمومی، دیدی باز و خلاقانه توسط مدیران، جامعه‌ای آگاه را به وجود آورد و گام در مسیری نهاد که توسعه پایدار را برای آنها پیش آورد.»

او در ادامه گفت: «سازمان‌های مردم‌نهاد این توان و موقعیت مردمی را دارند تا بتوانند هم‌راستا با دولت‌ها، جامعه را برای حرکت آگاهانه آماده و فرهنگ پذیری در این خصوص را بالا ببرند.»

حسینی گفت: «سازمان‌های مردم‌نهاد نه تنها چشم و گوش مدیران و برنامه‌ریزان هستند بلکه می‌توانند رسالت بزرگ‌تری را انجام دهند که آن فرهنگ سازی عمومی است. به‌خصوص در حوزه گردشگری که نیازمند تغییر نگرش عمومی به این صنعت هستیم و می‌توان ایمان داشت که بهترین و کارآمدترین قشر برای ایجاد این مهم همین سمن‌ها هستند.»

در ادامه این نشست، مشهدی‌زاده مدرس حوزه گردشگری این دوره گفت: «سمن‌ها مطالبه‌گر  و نیازمند دانستن قوانین هستند تا از این طریق آگاهی را کسب کرده و آن‌را به جامعه تزریق کنند.»

مشهدی‌زاده افزود: «دانستن قوانین منجر به تغییر زبان گفتگو خواهد شد. نظام آموزشی از مرحله صرف تدریس به تجربه عملیاتی و اجرایی باید تغییر کند. این گذرگاه مسیر هدایت جامعه و همه پذیری برای کسب دانش روز است.»

انتهای پیام/

کد خبر 1396091437