بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری فارس، سیدمؤید محسننژاد معاون گردشگری این استان امروز سهشنبه ۵ دی ۹۶ با اعلام این خبر گفت: «این دور از جشنواره به مدت سه روز از تاریخ ۶ تا ۸ دی ۹۶ در استان کهگیلویهوبویراحمد، شهرستان گچساران برگزار میشود.»
او با بیان اینکه این رویداد ملی با حضور چهار استان فارس، لرستان، کهگیلویهوبویراحمد و چهارمحالوبختیاری برگزار میشود، گفت: «این جشنواره بهمنظور آشنایی مردم با غذاهای سنتی و محلی و پخت آنها برپا میشود و در این دوره اقامتگاههای بومگردی از شهرستانهای سپیدان، پاسارگاد، استهبان، اقلید، نورآباد ممسنی و ارسنجان شرکت میکنند.»
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری فارس برپایی نمایشگاه خوراکهای سنتی، چادرهای عشایری، غرفههای آیین و فرهنگ استان، انتخاب غرفه برتر، مسابقه آشپزی و دورههای آموزشی با موضوعهای خوراکهای سنتی و سالم را از دیگر بخشهای این جشنواره عنوان کرد.
او در خصوص مسابقه آشپزی این جشنواره گفت: «سه منو از پیشغذا، غذای اصلی، دمنوش، دسر و نوشیدنی سنتی برای شرکت در مسابقه در نظر گرفته شده بود که در نهایت منوی غذای مسابقه استان فارس شامل پیشغذا (سالاد شیرازی)، غذای اصلی (کلمپلو با ترشی شیرازی)، دمنوش (بابونه)، دسر (حلوای پاشون) و نوشیدنی سنتی (شربت انار) به دبیرخانه مسابقه آشپزی جشنواره معرفی شد. ما قصد داریم کلمپلوی شیرازی بهعنوان غذای سنتی و اصیل شهر شیراز به یک برند جهانی تبدیل کنیم.»
دوره قبل این جشنواره در تاریخ ۲۵ تا ۲۷ آذر ۹۵ به میزبانی استان فارس در باغ ملی شیراز برگزار شد و مورد استقبال بیش از ۳۰هزار نفری بازدیدکنندگان قرار گرفت.
انتهای پیام/