صدور مجوز برگزاری نخستین دوره گردشگری غذا در آذربایجان شرقی

سرپرست معاونت گردشگری آذربایجان شرقی از صدور نخستین مجوز برگزاری دوره آموزشی گردشگری غذا در استان خبر داد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، فرشاد رستمی سرپرست معاونت گردشگری این استان امروز یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶ با اشاره بر اهمیت گردشگری غذا و تأثیر به سزای آن در ایجاد زمینه‌ای مناسب برای جذب گردشگر، گفت: «غذا به‌عنوان نخستین نیاز هر انسان، فقط یک ماده مصرفی نیست بلکه در خود، فرهنگ و آداب‌و‌رسوم مردم بومی یک منطقه را جای داده است، بر همین اساس یکی از معیارهای مهم سفر، غذاست و گردشگری غذا یکی از انواع گردشگری است که با توجه به افزایش زمان اوقات فراغت و نیاز انسان‌ها به یک محیط همنشینی، روزبه‌روز در حال رشد است.» 

او افزود: «گردشگری غذا یکی از فعالیت‌های عمومی و همه جانبه است. علاقه گردشگران به غذا و گردشگری غذا تا جایی پیش رفته که ۸۶‌درصد گردشگران، غذا را به‌عنوان یکی از بهترین تجربیات گردشگری خود معرفی کرده‌اند. توجه به این آمار نشان می‌دهد غذا می‌تواند نماد و برندی برای معرفی مقصد گردشگری باشد.» 

سرپرست معاونت گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری این استان در ادامه با اشاره بر برگزاری نمایشگاه گردشگری تهران در نخستین روزهای بهمن ۹۶ و جایگاه بخصوص غذا در ارائه و معرفی ظرفیت‌های گردشگری هر شهر، به توسعه و پردازش حوزه گردشگری غذا و ایجاد برند غذای آذربایجان تأکید کرد و گفت: «با توجه به اینکه تبریز در موقعیتی بین‌المللی برای ارائه و معرفی ظرفیت‌های متنوع خود در حوزه‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری قرار گرفته است، لذا برنامه‌ریزی برای ایجاد فضایی فراخ‌تر برای گسترش خدمات گردشگرپذیری یکی از مهم‌ترین اهدافی است که باید در دستور کار نهادهای ذی‌ربط قرار گیرد.» 

او ادامه داد: «در همین راستا، معاونت گردشگری آذربایجان شرقی برای توسعه صنعت گردشگری استان، در کنار بست و ایجاد تعامل مابین حوزه‌های مختلف گردشگری، توسعه گردشگری غذایی را در دستور کار خود قرار داده و بر همین اساس نخستین مجوز برگزاری دوره آموزشی گردشگری غذا را صادر کرد.» 

رستمی افزود: «این دوره آموزشی ۲۲۰ ساعته، با هدف ارتقا سطح علمی شهروندان استان در‌خصوص گردشگری غذایی، پیشینه آشپزی ایرانی و ملل، آشپزی ویژه منطقه آذربایجان، آشنایی با خدمات پذیرایی و سرویس غذا، بهداشت مواد غذایی، توانایی طراحی منو و کارورزی و اخلاق شغلی، شخصی و تعامل گروهی، برگزار می‌شود.» 

علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره می‌توانند به نشانی تبریز، خیابان لاله‌زار جنوبی، کوچه شهید نظری، پلاک ۲۵، مؤسسه آموزشی آروند نیک ایرانیان، مراجعه کنند یا با شماره تلفن ۳۴۷۸۰۵۳۶ برای ثبت‌نام، تماس بگیرند.

انتهای پیام/

کد خبر 1396111538

برچسب‌ها