بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان رضوی، یوسف بیدخوری سرپرست معاونت گردشگری این استان امروز سهشنبه 11 اردیبهشت 97 اظهار کرد: «این دوره آموزشی ویژه عوامل اجرایی و کارکنان واحدهای پذیرایی بین راهی به منظور شناخت هرچه بهتر با حوزه صنعت گردشگری برگزار شد.»
او افزود: «شناخت صنعت گردشگری، بهداشت فردی کارکنان تولید و ارائه غذا، بهداشت فردی، محیط کار، کنترل آفات، نحوه شستشوی ظروف مختلف، اهمیت بهداشت فردی، شناخت عوامل میکروبی در انتقال عفونتها به مواد غذایی از جمله دروس آموزشی این دوره است.»
بیدخوری تصریح کرد: «اصول تهیه و نگهداری مواد غذایی و روشهای سالم سازی سبزیجات، بهداشت سلامت مواد غذایی (بیماریها با منشأ مواد غذایی، فناوری و روشهای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی، بهداشت در مراحل تهیه و آماده سازی مواد غذایی، نقش کارکنان در ایمنی مواد غذایی، قوانین سازمان بهداشت جهانی برای تهیه مواد غذایی ایمن و بهداشتی)، مهارتهای فردی و ارتباطی نظیر آداب معاشرت اجتماعی، رفتار، پوشش، آراستگی و ایمنی محیط کار، اطفای حریق و اصول کمکهای اولیه از دیگر موضوعاتی است که در این دوره پیگیری شد.»
سرپرست معاونت گردشگری خراسان رضوی عنوان کرد: «یکی دیگر از مجموعه سمینارهای توانمندسازی شاغلان و فعالان گردشگری ویژه عوامل اجرایی کاروانهای راهیان نوردر محل اردوگاه شهید کاوه سپاه امام رضا (علیهالسلام) در حال برگزاری است.»
او افزود: «آشنایی با گردشگری و اهمیت سفرهای گروهی، اسکان و رفاه، مهماننوازی و احترام به جامعه میزبان، آشنایی با اهمیت و اصول کمکهای اولیه در سوانح، آشنایی با دستگاهها و حدود مسئولیت و اختیارات سازمانهای مربوط، بهداشت در سفر و امنیت غذایی،آداب و معاشرت و الگوهای رفتاری در سفر، اهمیت حفاظت از محیط زیست و اخلاق زیست محیطی در سفراز جمله سرفصل دروس دوره آموزشی ویژه عوامل اجرایی کاروانهای راهیان نور است.»
انتهای پیام/