اقدامات اجرایی ارتباط صنایع‌دستی و اقامتگاه‌های بوم‌گردی بررسی شد

در دومین روز از کارگاه مشورتی نقش و ارتباط صنایع‌دستی در بهبود بهره‌وری اقتصادی و معیشت جوامع محلی و توسعه پایدار فعالیت اقامتگاه‌های بوم‌گردی، شرکت‌کنندگان در این نشست نظرات نهایی خود را در مورد اقدامات اجرایی این حوزه مطرح کردند.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، در پایان این نشست دو روزه که با حضور فعالان گردشگری، مدیران اقامتگاه‌های بومگردی، فعالان صنایع‌دستی و نمایندگان دستگاه‌های دولتی در خانه نقلی کاشان برگزار شد، اقدامات عملی برای پیوند و ایجاد ارتباط میان صنایع‌دستی و گردشگری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه با تشکیل گروه‌های کاری، اقدامات مورد نیاز برای بهره‌وری از صنایع‌دستی در حوزه گردشگری مطرح شد.

تهیه اطلس اقامتگاه‌های بوم‌گردی با همکاری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، استفاده از ظرفیت کارشناسان صنایع‌دستی در طراحی اقامتگاه‌های بومگردی، شناسنامه دار کردن صنایع‌دستی ، قرار دادن صنایع‌دستی در فرآیند خدمات گردشگری، تهیه پلت فرم (وب سایت، اپلیکیشن، در حوزه اقامتگاه‌های بوم‌گردی)، مشارکت در نمایشگاه‌های گردشگری، استفاده از ظرفیت سفارتخانه‌ها برای معرفی صنایع‌دستی، معرفی کارگاه‌های صنایع‌دستی در بسته‌های سفر و تشکیل تعاونی توزیع صنایع‌دستی زیر نظر اقامتگاه‌های بومگردی مواردی بود که توسط نمایندگان بخش‌های مختلف دولتی مطرح شد.

آموزش بوم‌گردی‌ها در مورد صنایع‌دستی، تهیه ابزار معرفی صنایع‌دستی در حوزه‌ها مرتبط با گردشگری، استفاده از صنایع‌دستی در اقامتگاه‌های بومگردی، معرفی تولیدکنندگان صنایع‌دستی به اقامتگاه‌های بومگردی، ایجاد محل عرضه صنایع‌دستی در اقامتگاه‌های بوم‌گردی، شیوه ارائه مناسب صنایع‌دستی و برگزاری رویدادهای مختلف صنایع‌دستی در اقامتگاه‌های بومگردی نیز از جمله راهکارهایی بود که از سوی گروه اقامتگاه‌های بوم‌گردی مطرح شد.

تبدیل کارگاه‌ها به ورک‌شاپ صنایع‌دستی، معرفی ورک‌شاپ‌ها به راهنمایان گردشگری، برگزاری نمایشگاه توانمندی و معرفی بوم‌گردی و صنایع‌دستی در سطح ملی و بین‌المللی و بهره‌گیری از فضای مجازی برای معرفی بسته سفر و صنایع‌دستی نیز مواردی بود که از سوی فعالان صنایع‌دستی مطرح شد.

ارائه صنایع‌دستی بومی در محل تولید آن به صورت تخصصی، نام‌گذاری سال‌ها به نام صنایع‌دستی، استفاده از صنایع‌دستی در کنسرت‌ها، فیلم‌ها و اقامتگاه‌های بوم‌گردی، معرفی صنایع‌دستی بر روی پوشاک راهنمایان تور، استفاده از صنایع‌دستی منسوخ شده در دکوراسیون بومگردی‌ها، تبلیغ صنایع‌دستی در نمایشگاه‌های گردشگری، تعامل مدیران حوزه صنایع‌دستی و گردشگری و برگزاری تورهای تخصصی صنایع‌دستی  و کارگاه‌گردی نیز از مواردی بود که از سوی خبرنگاران مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.

عناوین خلاقانه در این نشست مورد توافق اعضا قرار گرفت و مقرر شد در جلسه آینده دستورالعمل یافتن ارتباط میان صنایع‌دستی بومی و اقامتگاه‌های بوم‌گردی تهیه و عرضه شود.

انتهای پیام/

کد خبر 139702258

برچسب‌ها