به گزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی اداره كل ميراث فرهنگی، صنايع دستي و گردشگري زنجان، يحيی رحمتی ، مدیرکل میراث فرهنگی این استان، دیروز سهشنبه 19 تير با اعلام این خبر گفت: «اين رويداد شامل دو بخش اصلی مسابقه و جشنواره خواهد بود. اين مسابقه در سه بخش به منظور استعداد يابي و استفاده از غذاهاي سنتي ، رقابت بين آشپزان حرفه اي به منظور انتخاب اساتيد از بين آنها و نيز رتبه بندي رستوران ها برگزار مي شود.»
او ادامه داد: «در پايان جشنواره نيز 5 آشپز برگزيده براي شركت در جشنواره بين المللي گردشگري در بهمن ماه سالجاري معرفي می شوند.»
به گفته رحمتی در اين جشنواره 20 غرفه به آشپزي اختصاص دارد و 60 غرفه نيز به صنايع دستي، صنايع غذايي و ... اختصاص مي يابد.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان زنجان در خصوص اهداف برپايي اين جشنواره عنوان كرد: «احیا و ترویج غذاهای سنتی به عنوان یک جاذبه گردشگری، هدایت استعداد های آشپزی بویژه جوانان به سوی راه اندازی کسب وکار مستقل، برند سازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری، ایجاد شور و نشاط در خانواده ها و تحرک اجتماعی، توجه به غذای سنتی به عنوان سوغات محلی ، ملی و بین المللی و تجاری سازی آن، توسعۀ نقش غذا های محلی در منو های هتل ها و واحدهای پذیرایی و کیترینگ ها از جمله اهداف برپايي جشنواره گردشگري غذا و هنر آشپزي ايراني در زنجان است.»
رحمتي بر شناسايي استعدادهاي آشپزي در استان به منظور ارائه خدمات بهتر به گردشگران بيان كرد: «شناسایی استعداد های شهروندان و آموزش های تکمیلی و بکارگیری آنها در هتل ها و مراکز پذیرائی و ایجاد زمینه های اشتغال جوانان از اهداف اصلي اين جشنواره است.»
او در خصوص محتوای جشنواره گفت: «برگزاري مسابقه مراكز عرضه غذا، برگزاري مسابقه استعداديابی آشپزان، برگزاري كارگاههای آموزشی، غرفههای عرضه صنايعدستی، برگزاری برنامههای فرهنگی ، انتخاب برترينهای مراكز عرضه غذا و انتخاب استعدادهای آشپزی استان محتوای جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ايرانی را تشكيل مي دهد.»
انتهای پیام/