بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، یوسف بیدخوری دوشنبه ۲۵ تیر با اعلام این خبر افزود: «این جشنواره از 11 تا 15 شهریور ماه امسال همزمان با نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته در محل نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار خواهد شد.»
بیدخوری تصریح کرد: «گسترش مراکز عرضه غذاهای محلی در شهرها بهعنوان یکی از شاخص های شهر گردشگر و حمایت از فرهنگ غذای ایرانی به عنوان ایرانیترین کالا از رویکرد های جشنواره گردشگری غذا و هنرآشپزی ایرانی است.»
بیدخوری افزود: «این جشنواره، مراسمی مردمی برای نمایش و معرفی غذاهای بومی، محصولات غذایی ، سوغات محلی معرفی برندهای مطرح غذایی و صنایع وابسته ، انتخاب برترین استعداد های آشپزی ، انجام بحثهای علمی و تخصصی در موضوع غذا و پذیرایی می باشد که در این چارچوب ضمن برگزاری رویداد، اقدامات لازم برای برگزاری نمایش های آئینی مرتبط با غذا وهمچنین جشنواره فرهنگی ، هنری ، موسیقی و غیره نیز فراهم خواهد بود.»
سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی درباره اهداف این جشنواره اظهار کرد: «برند سازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری، استعداد یابی حداقل 100 آشپز برتر در سطح استان و پیوند با هتل و مراکز پذیرائی، ایجاد شور و نشاط در خانواده ها و تحرک اجتماعی، کمک به افزایش ضریب اشغال هتل به منظور ایجاد سفرهایی که دراستان اتفاق میافتد، توجه به غذای سنتی به عنوان سوغات محلی ، ملی و بین المللی و تجاری سازی آن، هدایت واحدهای پذیرائی و رستورانها برای ارائه غذاهای ملی و بومی ایرانی، تنوع بخشی به جاذبه های گردشگری کشور با تأکید برتنوع غذایی و با توجه به ذائقه گردشگران داخلی و بین المللی، بستر سازی برای استفاده از غذا های محلی ایرانی در بسته های سفر داخلی و خارجی، توسعۀ نقش غذا های محلی در منو های هتل ها و واحدهای پذیرایی و کیترینگ ها از جمله اهداف دیگر این جشنواره است.»
انتهای پیام/