اولین نشست استانی نقش هنرهای سنتی و جذابیت های آن در توسعه بوم گردی برگزار شد

اولین نشست استانی نقش هنرهای سنتی و جذابیت های آن در توسعه بوم گردی در فومن برگزار شد.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی  اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گیلان، عبدالمجید شریف زاده مدیر پژوهشکده هنرهای سنتی در این نشست به نقش هنرهای سنتی و صنایع دستی در حفظ اصالت اشاره کرد و گفت: هنرهای سنتی دارای سابقه فرهنگی است و وقتی از هنرهای سنتی صحبت می کنیم این رشته های صنایع دستی ، شامل موسیقی ،نمایش آیینی ، هنرهای معماری ،عروسک ، ادبیات و شهر و داستان و اساطیر و دیگر حوزه های هنرهای سنتی را شامل می شود.

او تصریح کرد: لزوم رعایت موضوعاتی از این نظیر و بهره گیری از هنرهای سنتی در معماری اقامتگاه های بوم گردی به توسعه پایدار می انجامد. 

گفتنی است، پژوهشگاه هنرهای سنتی و صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سعی دارد تا در سلسله نشست های تخصصی همایش ملی هنرهای سنتی و صنایع دستی در بوم گردی به لزوم رعایت موضوعاتی نظیر بهره گیری از هنرهای سنتی در معماری اقامتگاه های بوم گردی بپردازد و در همین راستا اولین نشست استانی نقش هنرهای سنتی و جذابیت های آن در توسعه بوم گردی به میزبانی فومن برگزار شد.

 نقش هنرهای سنتی و جذابیت های آن در توسعه بوم گردی موضوعاتی بود که توسط سخنرانان مراسم به آن پرداخته شد. 

این نشست روز چهارشنبه 4 اردیبهشت 98 از ساعت 9 تا 13  با حضور مدیران و مسئولان و فعالان عرصه گردشگری و صنایع دستی برگزار شد. 

 

انتهای پیام/

کد خبر 139802059

برچسب‌ها