به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، محمد جواد بلبلی با اعلام این خبر افزود: تاک پلو یکی از غذاهای محلی و محبوب شهرستان خلیل آباد است که همه ساله در فصل بهار با توجه به رویش برگ های درخت انگور و فصل برداشت برگ موم در این شهرستان پخت می شود.
وی با بیان اینکه سطح زیر کشت تاکستانهای انگور در خلیل آباد بالغ بر 6 هزار هکتار است و در فصل بهار برگ های تاک از این شهرستان صادر می شود افزود: به همین منظور برای سومین سال پیاپی جشنواره خانوادگی ( تاک پلو) در خلیل آباد در ۱۳ اردیبهشت ماه سال جاری نیز برگزار می شود.
وی گفت: بخش اصلی جشنواره از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در اردوگاه شهید جعفریان خلیل آباد برگزار می شود.
بلبلی ادامه داد: برنامه های جانبی جشنواره نظیر بازدید از خانه های تاریخی؛ کارگاه سنتی سفالگری و تاکستانهای سرسبز ویژه گردشگران تدارک دیده شده است.
انتهای پیام/