به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام، عبدالمالک شنبهزاده در نشست تخصصی با فعالان بخش گردشگری در حوزه گردشگری سلامت با هدف بررسی راهکارهای توسعه گردشگری سلامت گفت: «پیرو رایزنیهایی که استاندار ایلام با کنسولگری ایران در نجف اشرف داشت، قرار بر این شد از این ظرفیت استفاده شود و تورهای گردشگری سه استان نجف، المثنی و دیوانیه به استان ایلام اعزام شوند و از جاذبههای گردشگری استان استفاده کنند. »
او افزود: «بخشهای خصوصی ایران و عراق برای تبادل مسافر باید همکاری بیشتری انجام دهند، چراکه هر گردشگری که وارد منطقه میشود بین هشت تا ۱۰ شغل ایجاد میکند.»
او افزود: «با توجه به همسایگی استان ایلام با کشور عراق و جهش چشمگیر سطح خدمات درمانی در این استان، ایلام میتواند به یکی از قطبهای مهم گردشگری سلامت در کشور تبدیل شود.»
شنبه زاده اضافه کرد: «برای ایجاد مرکز گردشگری سلامت در استان همکاری دستگاههای مرتبط شامل اتاق بازرگانی، دانشگاه علوم پزشکی، گمرک، نیروی انتظامی، پایانه ها و... با استفاده از توانایی فعالان بخش گردشگری در تحقق این امر می تواند مثمر ثمر باشد.»
مدیرکل میراث فرهنگی ایلام تصریح کرد: «با توجه به وضعیت اقتصادی و بیکاری که وجود دارد به نظر میرسد یکی از راههای ایجاد اشتغال و توسعه پایدار، توسعه بخش گردشگری است که با هزینه کم میتوان اشتغالزایی زیادی را در این زمینه انجام داد.»
او ادامه داد: «تمهیدات خوبی در این زمینه اندیشیده شده و همکاری بسیار خوبی در مرز مهران نیز در حال انجام است که امیدواریم بتوانیم تورهای بیشتری را از عراق وارد استان کنیم. ضمن اینکه در حوزه گردشگری سلامت نیز اتفاقات بسیار خوبی در حال انجام است و بیماران عراق به استان ایلام مراجعه میکنند و از ظرفیت مراکز درمانی این استان به خصوص بیمارستانهای تخصصی، خوب استفاده میشود.»
استان ایلام در جنوب غربی کشور و در همسایگی کشور عراق قرار دارد. مساحت این استان حدود چهار درصد کل مساحت کشور است. به دلیل همسایگی با کشور عراق و توسعه قابل توجه زیرساختهای نظام سلامت در این استان، میتوان امیدوار بود که ایلام بتواند بیش از گذشته از این مزایای خود برای توسعه گردشگری سلامت بهره ببرد. قطعا با توسعه گردشگری سلامت در استان ایلام میتوان امیدوار بود که سطح رفاه و توسعه در این استان نیز ارتقا پیدا کند.
انتهای پیام/