به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران، پرهام جانفشان مدیر کل میراث فرهنگی این استان، با اعلام اینکه توجه سرمایه گذاران برای راه اندازی کافه در خانه های تاریخی شهر تهران موجب شده است تا نگاه جامع تری به سومین جشنواره کافه مقصد گردشگری شهری باشد گفت: «تعداد زیادی از کافه های تهران با نگاه فرهنگی در حال معرفی سبک میهمان نوازی و پذیرایی ایرانی هستند.»
جانفشان گفت: «انتخاب خانه های تاریخی برای کافه به دلیل سبک معماری ایرانی موجب می شود تا میهمانان حس آرامش را در مدت حضور در کافه تجربه کنند.»
وی ادامه داد: «شعار \"تهران قدیم به مثابه یک موزه\" در تورهای تهرانگردی که جوانان زیادی از آنها استقبال میکنند، تحقق پیدا کرده است. این نوع جشنوارهها کمک میکنند که چنین مکانهایی به عنوان مقاصد گردشگری رونق داشته باشند.»
در این نشست حمید شاهینپور دبیر برگزاری جشنواره گفت: «در این دوره از جشنواره به موضوع آشپزی حرفه ای کافه ها و صنایع مرتبط، تولیدکنندگان مواد، انواع شربت ها، میزبانی، معماری کافه ها و... توجه شده است.»
شاهینپور با اعلام اینکه در سه سال اخیر خانههای ارزشمند زیادی به کافه تبدیل شدهاند که در معرض تخریب قرار داشتند بیان کرد: «121 خانه و بنای ارزشمند در تهران به کافه تبدیل شده اند که اتفاق خوبی در نگهداری از این بناهاست.»
وی افزود: «کافهها اولین صنفی بودند که ثبت شدند. اولین قانونی که مصوب شد، طرز بنای کافه بود ولی اکنون بعد از ۹۱ سال کافهها دیگر صنف نیستند بلکه زیر نظر اتحادیه آبمیوه و بستنی کار میکنند. یکی از معضلات نداشتن صنف رها بودن قیمت هاست.»
وی گفت: «در راستای فعالیتهای صنعت کافه، مسابقات باریستا و قهوهنگاری لتهآرت برگزار شد. ما در جشنواره کافه مقصد گردشگری، مسابقات عکاسی حرفهای کافه، آشپزی، خدمات پذیرایی و ... را داریم. متأسفانه در حوزه خدمات پذیرایی و گردشگری، توجه کمی به امر میزبانی دیده شده است. ما قصد داریم در این جشنواره به بهبود خدمات میزبانی بپردازیم.»
انتهای پیام/