به گزارش میرا ث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان غربی، عبدالهی فرماندار شوط ضمن اشاره به ظرفیتهای گردشگری شهرستان گفت: « ما قصد داریم شهرستان شوط را با انواع محصولات طبیعی و سالم بهعنوان برند در یک روستا به گردشگران معرفی کنیم».
او افزود: «شهرستان شوط با سطح زیر کشت و تولید بیش از چهار هزار تن دانههای روغنی آفتابگردان در استان حائز رتبه نخست هست که میتواند فرصت مناسبی برای سرمایهگذاران درزمینه صنایع تولیدی و بستهبندی باشد».
حمزه لو معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری منطقه آزاد ماکو در ادامه به برگزاری جشنوارههای مختلف گردشگری ازجمله جشنوارههای روستایی اشاره کرد و گفت: «سازمان منطقه آزاد در راستای توسعه گردشگری طبیعی و بالا بردن سطح اقتصادی روستائیان و کشاورزان از برنامههای فرهنگی این حوزه حمایت میکند».
او گفت: «تلاش تمام مسئولین در سطح شهرستانهای سهگانه ماکو، شوط و پلدشت به راین است که برای هر شهرستان نوعی خاص از محصول کشاورزی را برند معرفی نماید و این برند برای مردم به سرمایه و ثروت تبدیل شود».
حمزه لو با اشاره به اینکه بیشترین زیان و ضربه به کشاورزان در مرحله داشت و فروش محصولات وارد میشود و دلالان بازار این فرصت را از کشاورزان زحمتکش میگیرند، افزود: «تلاش داریم با توسعه زنجیرههای لازم و آموزش و ترویج آن، کشاورزان منطقه را بدون واسطه با مصرفکنندگان کلان و خرد آشنا کنیم تا این قشر بتواند از درآمد مناسب و عواید تلاشهایشان بهرهمند شوند»
اجرای موسیقی سنتی آشیقی، شعرخوانی، آیین تاپالا چیپماق توسط بانوان قالابوم بالباس سنتی، نمایشگاه محصولات بومی گونه باخان یاغی و ... از برنامههای دیگر جشنواره بود.
در این برنامه که بیش از ۵۰۰ نفر در آن شرکت داشتند از برخی کشاورزان ممتاز شهرستان با اهدای لوح تقدیر شد.
انتهای پیام/