بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اصفهان، فریدون اللهیاری با اعلام این خبر گفت: «با توجه به اینکه شهرستان اردستان یکی از قطبهای اصلی تولید گوشت قرمز استان است، از چند سال گذشته مسئولان و دامداران شهر مهاباد اصلاح نژاد بز در این شهر را در دستور کار خود قرار دادهاند.»
او افزود: «این شهر از گذشته تا کنون در تولید گوشت قرمز و مواد لبنی مخصوص از شهرت فراوانی در بخش شرقی استان اصفهان برخوردار بوده، لذا با هماهنگیهای به عمل آمده، امسال و برای اولین بار جشنواره گردشگری تولید مواد لنبی شهر مهاباد در آذرماه سال جاری برگزار شد.»
اللهیاری با اشاره به نقش تولیدات و آداب و سنن محلی در توسعه فرهنگی و گردشگری مناطق مختلف استان گفت: «با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از مردم شهر مهاباد از توابع شهرستان اردستان به کار تولید لبنیات محلی به ویژه از شیر بز اشتغال داشته و تولید لبنیات محلی این شهر از قدمت و شهرت خوبی برخوردار است و در عین حال مردم این منطقه به صورت ییلاق و قشلاق به امر دامپروری و تولید لبنیات و گوشت قرمز مشغول هستند، عملیات مستندنگاری مراحل دامی و مهارت تولید لبنیات مردم شهر مهاباد که با اصلاح نژاد بز مهابادی از مرغوبیت و تنوع خوبی برخوردار است، همزمان با اولین جشنواره لبنیات مهاباد آغاز شد.»
در حاشیه جشنواره لبنیات مهاباد نمایشگاه محصولات لبنی و صنایعدستی مهاباد به ویژه تولید سفال شهرستان اردستان که از شهرت ملی برخوردار است، برای بازدید علاقهمندان دایر شده است.
انتهای پیام/