بازدید کارشناسان از واحدهای پذیرایی بین‌‌راهی شهرستان فردوس

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان فردوس گفت: «در راستای آیین‌نامه ایجاد، تکمیل، درجه بندی و نرخ گذاری، نظارت بر تاسیسات گردشگری شهرستان فردوس انجام شد.»

به گزارش میراث آریا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی، روح الله صداقت طالبی افزود: «با توجه به لزوم استانداردسازی و افزایش سطح ارتقای کیفیت خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران و با پیگیری های انجام شده توسط معاون گردشگری استان، انجام فرایند ارزیابی واحدهای پذیرایی بین راهی استان به شرکت سروستان سرود باستان واگذار شده است که کارشناسان مربوطه ضمن بررسی و بازبینی واحدهای پذیرایی بین راهی حاتم، علی بابا، محب، برادران مرحبی، علی و پسران و رستوران نساجی شهرستان فردوس کلیه موارد بهداشتی و نظافت، کیفیت خدمات و تجهیزات واحدهای مذکور و کمبودها و مشکلات احتمالی را به مدیران واحدها گوشزد و بر رفع سریع نواقص تاکید نمودند.»

رئیس اداره میراث فرهنگی؛ گردشگری و صنایع دستی شهرستان فردوس خواستار همکاری متقابل و مشترک و همچنین استفاده مدیران واحدهای گردشگری از نظرات و پیشنهادات کارشناسان گردشگری در جهت رشد و توسعه واحدهای مربوطه شد و گفت: «هدف از این بازدید استاندارد سازی واحدهای مذکور بر طبق آیین نامه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است که پس از بازدید گزارش ارزیابی واحدها در کمیسیون مربوطه مطرح و پس از برطرف نمودن نواقص، نسبت به صدور گواهینامه استاندارد سازی بر حسب درجه درخواستی بهره بردار اقدام خواهد شد.»

صداقت طالبی خاطر نشان کرد: «واحدهای اقامتی شامل هتل‌ها و مهمان‌پذیرهای شهرستان نیز استاندارد سازی شده و در آینده ای نزدیک واحد های بوم گردی نیز شامل فرایند استاندارد سازی خواهند شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 1398111222

برچسب‌ها