جشنواره خوراک‌های بومی محلی در صومعه‌سرا برگزار شد

هم‌زمان با چهل‌و‌یکمین سالگرد پیروزی انقلاب‌ اسلامی، جشنواره غذاهای بومی‌محلی ابریشم به همت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان در شهرستان صومعه‌سرا برگزار شد.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان، رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی صومعه‌سرا در حاشیه این جشنواره گفت: «این جشنواره باهدف فرهنگ‌سازی و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم به‌ویژه گیاهی و خانگی در چهل و یکمین سالگی انقلاب با حضور ۱۵ هنرمند آشپز با پخت بیش از ۴۱ غذای محلی برگزار شده است.»

علیرضا مهرگان با اشاره به اینکه سالانه شش جشنواره در این شهرستان برگزار می‌شود، اظهار داشت: «غذاهای سنتی به دلیل کم‌چرب بودن، داشتن پروتئین مناسب گوشت قرمز و سفید، نداشتن افزودنی‌های مدت‌دار، استفاده از مواد تازه محلی که ویتامین‌های خود را از دست نداده‌اند برای سلامتی بسیار مفید است.»

او افزود: «به نفرات اول تا سوم این جشنواره بر اساس میزان توجه به سنت‌ها و آیین‌های بومی و محلی در پخت غذا با نظر کمیته داوران جوایزی اهدا شد.»

فرماندار صومعه‌سرا در این همایش برگزاری جشنواره‌ها را سبب ایجاد روحیه نشاط و شادابی در جامعه دانست و اضافه کرد: «صومعه‌سرا شهری با قدمت است که داشته‌های غنی فرهنگی در لایه‌های مختلف خرده فرهنگ‌هایش دارد و نیاز است که آیین، سنت‌ها و غذاهای محلی آن معرفی شود.»

سید جلال سیدمحمدی اظهار داشت: «با شناساندن پتانسیل‌های این شهرستان در قالب جشنواره می‌توان به روند توسعه گردشگری سرعت بخشید.»

در این جشنواره که با حضور جمع کثیری از مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد برنامه‌های متنوع و جذاب چون موسیقی سنتی و پاپ اجرای نمایش طنز و کمدی و مسابقه همراه بود و بانوان صومعه‌سرایی با پخت انواع غذاهای محلی گیلان همچون آش، سوپ، دسر، حلوا و شیرینی‌های محلی توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشتند.

این شهرستان با حدود ۱۳۰ هزار نفر جمعیت با وسعتی حدود ۵۶۴ کیلومترمربع با سه بخش مرکزی، تولمات و گوراب زرمیخ در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز گیلان واقع شده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1398111338

برچسب‌ها